Terapia Teta. Scoaterea la lumină a convingerilor ascunse

Terapia Teta. Scoaterea la lumină a convingerilor ascunse
Preț: 29,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-606-756-042-8
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 224

DESCRIERE

Terapia Teta. Scoaterea la lumină a convingerilor ascunse - Vianna Stibal
 
Creierul operează ca un super-computer, evaluând diferite informaţii si reacţionând la ele. Felul în care reacţionăm noi la o anumită experienţă depinde de informaţiile primite de subconştientul nostru, de maniera în care sunt receptate şi interpretate acestea. Atunci când o convingere este acceptată de mintea conştientă ca fiind „reală", ea devine cristalizată sub forma unui program, fiind plasată pe hard discul minţii subconştiente. La fel ca în cazul unui calculator, Terapia Teta numeşte convingerile: „programe", deoarece hard discul minţii subconştiente „pune în aplicare" aceste convingeri, indiferent dacă ele sunt negative sau pozitive.
 
Un program poate fi util sau nu, în funcţie de mesajul pe care îl conţine şi de felul în care reacţionăm noi la el. De exemplu, dacă am adoptat programul ascuns care ne spune că „nu putem reuşi în viaţă", noi putem pierde tot ce avem, chiar şi după ani de succese; alternativ, noi putem adopta un comportament de autosabotare, pe care îl continuăm fără să ne dăm seama, întrucât programul este inconştient. Aceste tipuri de programe, care se formează cel mai adesea în copilărie, rezidă adânc în interiorul mintii noastre subconştiente, unde aşteaptă oportunitatea de a fi implementate în viaţa reală.
 
 Lucrul cu convingerile ne conferă capacitatea de a elimina şi de a înlocui diferite programe subconştiente negative/ nocive cu altele pozitive/benefice, pornind de la premisa că schimbarea poate fi produsă cu ajutorul celei mai puternice forţe din univers: energia particulelor subatomice. Felul în care este percepută această esenţă depinde de fiecare individ în parte. Unii oameni numesc această esenţă: „Dumnezeu".
 
CUPRINS:
 
Lista exerciţiilor
Prefaţă
Notă adresată cititorului
Introducere: Psihologia Terapiei Teta
Capitolul 1 Tehnica terapeutică Teta
Capitolul 2 Testarea energetică
Capitolul 3 Lucrul cu convingerile şi scoaterea la lumină a convingerilor ascunse: trecut, prezent şi viitor
Capitolul 4 Principiile scoaterii la lumină a convingerilor ascunse
Capitolul 5 Cei cinci paşi de bază ai scoaterii la lumină a convingerilor ascunse, pentru lucrul cu convingerile
Capitolul 6 Cele 10 metode de scoatere la lumină a convingerilor ascunse (sau scurtături)
Concluzie: Ce înseamnă a fi un terapeut Teta            
Glosar
Resurse
Despre autoare
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0410 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.