Terapia fericirii

Terapia fericirii
Preț: 52,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-606-9707-86-9
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 296

DESCRIERE

Terapia fericirii - Moussa Nabati
 
... ne arată că singurul obstacol adevărat din calea adultului spre fericire constă în dificultatea de a fi el însuși, principalul motiv fiind prezenţa unei depresii care afectează copilul interior. Această depresie infantilă precoce, de cele mai multe ori inconştientă, îi poate afecta chiar şi pe cei cu o copilărie lipsită de griji.
 
Fericirea nu se situează în realitatea exterioară și nici nu se reduce la satisfacerea visurilor, dorințelor și a nevoilor. Nu e suficient să ai totul, bogăție, frumusețe, tinerețe și sănătate, pentru a fi fericit, dacă nu ești tu însuți. Iar să fii tu însuți înseamnă să te iubești, să te accepți, să te respecți așa cum ești, cu un psihism autonom, diferenţiat de ceilalţi, dar conectat, totodată, la propriile origini şi la propriul trecut.
 
Moussa Nabati ne arată că nu trebuie să faci nimic special, fiindcă nu există o rețetă miraculoasă pentru găsirea fericirii: doar împăcarea cu propria poveste de viață te poate aduce mai aproape de idealul dorit.

CUPRINS:

„O comoară la Ispahan“
Introducere

PRIMA PARTE. FERICIREA ÎN TOATE STĂRILE EI

CAPITOLUL ÎNTÂI. Ce este fericirea?
CAPITOLUL DOI. Un fluture numit Dorință
CAPITOLUL TREI. Amăgirea
CAPITOLUL PATRU. Paiele și grâul
CAPITOLUL CINCI. Fericirea de a fi tu însuți
CAPITOLUL ȘASE. Să devii tu însuți

PARTEA A DOUA. CELE CINCI URĂRI DE FERICIRE

CAPITOLUL ÎNTÂI. Sănătatea
CAPITOLUL DOI. Dragostea
CAPITOLUL TREI. O familie ideală
CAPITOLUL PATRU. Reușita socială
CAPITOLUL CINCI. Bogăția

Concluzie: Cocoșul și câinele
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0483 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.