Templul Dragonului

Templul Dragonului
Preț: 29,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-606-8460-89-5
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 228
Categoria: Arte martiale

DESCRIERE

Templul Dragonului - Bernhard Moestl
 
... intr-o mănăstire străveche din munții sacri ai Chinei un grup de călugări Buddhiști practică arte marțiale.
 
Oare va fi loc printre ei și pentru un nou venit din Europa, un bărbat aflat în căutarea sensului vieții? Oare acești călugări îl pot ajuta să găsească răspunsuri la întrebările lui de natură existențială? Cum poate cineva să înțeleagă rostul vieții doar făcând zilnic exerciții dificile, fără să înțeleagă limba vorbită de călugări?
 
Pășiți alături de eroul cărții în această lume misterioasă a călugărilor Shaolin atât de fascinantă pentru europeni și descoperiți treptat puterea efemerului și misterul acceptării. Având puternice nuanțe autobiografice romanul inițiatic "Templul Dragonului" vă va introduce în lumea tainică a călugărilor Shaolin.
 
Fragment din carte:
Totul a început într-o seară de toamnă întunecată în care nu puteam face altceva în afară de a-mi petrece timpul citind până la următoarea zi de lucru. Plictisit, luasem în mână una dintre revistele pe care le primeam în fiecare lună, pentru că eram mult prea comod ca să anulez abonamentul.
 
Răsfoiam paginile fără chef și eram pe punctul de a pune revista înapoi în teanc, când privirea mi-a rămas fixată pe un portret ușor estompat. Imaginea ocupa o pagină întreagă și înfățișa un bărbat care provenea clar din Asia. Am privit hipnotizat fotografia aceea. Mă fascina ceva la acel bărbat. Încercam din răsputeri să îmi dau seama ce anume era.
 
Puteam deduce din titlul fotografiei că era vorba despre un călugăr chinez. Însă doar faptul că persoana din fotografie era din Asia nu era suficient pentru a mă cuceri. Trebuia să fie altceva. Am așezat revista pe genunchi și m-am lăsat fermecat de fotografie. Încetul cu încetul, a devenit tot mai clar ce anume mă fascina. Bărbatul portretizat emana liniște și superioritate, transmițându-mi și mie aceeași stare, de dincolo de fotografie. În ciuda oboselii, am ales să citesc povestea asociată fotografiei...
 
CUPRINS:
 
CAPITOLUL ÎNTÂI. RĂTĂCIREA    
CAPITOLUL AL DOILEA. UIMIREA    
CAPITOLUL AL TREILEA. GRABA
CAPITOLUL AL PATRULEA. FORŢA
CAPITOLUL AL CINCILEA. ELIBERAREA    
CAPITOLUL AL ŞASELEA. ADEVĂRUL    
CAPITOLUL AL ŞAPTELEA. DEZAMĂGIREA    
CAPITOLUL AL OPTULEA. RAŢIUNEA    
CAPITOLUL AL NOUĂLEA. TRISTEŢEA    
CAPITOLUL AL ZECELEA. DORINŢA    
CAPITOLUL AL UNSPREZECELEA. ÎNDOIALA    
CAPITOLUL AL DOISPREZECELEA. AŞTEPTĂRILE    
CAPITOLUL AL TREISPREZECELEA. SUFERINŢA
CAPITOLUL AL PAISPREZECELEA. ÎNDRĂZNEALA    
CAPITOLUL AL CINCISPREZECELEA. ÎMPLINIREA    
MULŢUMIRI    
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0272 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.