Tehnici de vopsire, finisaje false pentru exterior

Tehnici de vopsire, finisaje false pentru exterior
Preț: 39,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-606-649-133-4
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 160

DESCRIERE

Tehnici de vopsire, finisaje false pentru exterior - Marina Niven, Louise Hennig
 
... după ce am scris prima noastră carte, Finisaje decorative pentru zugrăveli, în care ne-am ocupat exclusiv de suprafeţele interioare, sarcina de a scrie o carte despre decoraţiile exterioare părea descurajantă!
 
La început, noi consideram că singura transformare pe care o puteţi aduce exteriorului unei case este schimbarea culorii o dată la câţiva ani, când se efectuează lucrările de întreţinere obligatorii. însă această nevoie simplă de a întreţine exteriorul unei proprietăţi a declanşat o serie de idei incitante, care au devenit din ce în ce mai interesante pe măsură ce examinam posibilităţile.

La un moment dat, în fiecare an, toţi proprietarii de case sunt nevoiţi să repare avariile produse de condiţiile climatice nefavorabile, fie că este vorba despre temperaturile extrem de scăzute, fie de căldura excesivă. Aşa că îşi scot de la păstrare echipamentele necesare şi se duc la cel mai apropiat magazin de bricolaj şi cumpără vopseaua potrivită şi instrumentele necesare pentru a duce treaba la bun sfârşit. Din fericire, tehnologia avansată a creat vopsele capabile să ofere mult mai mult decât simpla schimbare a culorii. 
 
Am descoperit produse noi, îmbunătăţite, care pot fi ^manipulate astfel încât să creeze finisaje decorative remarcabile care să reziste în acelaşi timp forţelor naturii la fel de bine ca vopselele tradiţionale pentru, exterior.
 
in cartea Tehnici de vopsire şi finisaje false pentru exterior am cercetat posibilităţile de decorare a exteriorului casei şi prezentăm o serie de proiecte plăcute, ieftine, versatile, simple şi de efect. în această carte veţi afla cum vă puteţi decora zonele de recreere exterioare şi veţi găsi idei noi de folosire a culorilor, texturilor şi efectelor. Vom arăta, de asemenea, cum puteţi amenaja zidurile grădinii interioare sau exterioare, cum puteţi înfrumuseţa ghivecele, jardinierele şi fântânile cu o varietate de efecte de zugrăveală.
 
CUPRINS:
 
INTRODUCERE
CULOAREA
MATERIALE Şl ECHIPAMENTE
FINISAJE DECORATIVE
 
FINISAJE DIN IPSOS
PREGĂTIREA SUPRAFEŢEI
VARUL    
SPĂLAREA CULORILOR IN STRATURI
ANTICHIZARE ŞI SIMULAREA INVECHIRII
TENCUIALA PIGMENTATA SI FALSA
 
MODELE DECORATIVE PE ZIDURI
PARDOSELI DE CIMENT
PREGATIREA SUPRAFETEI
MOZAICURI ŞI BORDURI CU MODELE ŞTANŢATE
DALE ŞI BORDURI VOPSITE
 
FINISAJE IN LEMN
PREGATIREA SUPRAFETEI
VOPSEAUA MATA
ALBIREA SI VARUIREA
ANTICHIZAREA LEMNULUI
 
FINISAJE FALSE PE METAL
PREGATIREA SUPRAFETEI
FOITA DE METAL
VERDIGRIS
RUGINIREA
PLUMBUIREA
 
FINISAJE IN PIATRA
PREGATIREA SUPRAFETEI
GRANITUL BRUT
MARMURA
CIMENT ANTICHIZAT SI INVECHIT
BLOCURILE DE PIATRA
MUSCHI SI LICHENI
 
GALERIE
DOSAR
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0420 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.