Tehnici de citire a chipului - Suada Agachi

Tehnici de citire a chipului - Suada Agachi
Preț: 239,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-973-0-30044-4
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 416

DESCRIERE

Tehnici de citire a chipului - Suada Agachi
 
... in mod involuntar şi intuitiv, cu toţii folosim citirea feţei dintotdeauna, însă, în lipsa unui sistem elocvent şi bazat pe criterii clar definite, ne rezumăm la etichetarea celor din jurul nostru şi la o judecată preferenţială. Faţa este una dintre cele mai mobile regiuni ale corpului uman şi probabil cea mai expresivă atunci când vine vorba despre exteriorizarea convingerilor morale, a principiilor intelectuale şi a trăirilor emoţionale.    
 
Mişcările feţei, oricât de fine sau de evidente ar fi, îl ajută pe om să devină mai convingător în comunicare sau, din contră, îi demască intenţiile ascunse.
 
Comunicarea este şi va rămâne instrumentul principal de interacţiune dintre oameni, motiv pentru care aceştia au exprimat un interes deosebit faţă de cea mai expresivă latură a semenilor lor, şi anume chipul.
 
Prin intermediul acestei cărţi îmi doresc să îndemn cititorul spre cunoaşterea intimă a propriei fiinţe şi să ofer posibilitatea celor pasionaţi de descifrarea tainelor umane, să se folosească de înţelepciunea acestui studiu milenar.
 
CUPRINS:
1. Prefaţă
2. Istoria fizionomiei... 11
3. Echilibrul şi Armonia Chipului... 23
4. Tehnica Ramele Feţei... 31
5. Tehnica Dualitatea Fetei... 49
6. Tehnica Cele Trei Etaje... 57
7. Tehnica Analiza Trăsăturilor Faciale... 65
8. Tehnica Analiza Ridurilor... 273
9. Tehnica Teoria celor Cinci Elemente... 315
10. Tehnica Cele 12 Palate... 357
11. Tehnica Harta Vieţii... 385
12. Tehnica Semnătura Planetelor... 393
13. Analiza Vocii... 411
14. Regulile de aur ale fizionomistului... 415

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0302 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.