Tatal gravid. Observatii, sfaturi si recomandari pentru viitorii tatici

Tatal gravid. Observatii, sfaturi si recomandari pentru viitorii tatici
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 300

Alertă stoc

?
Completați adresa dumneavoastră de e-mail
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam

DESCRIERE

Tatal gravid. Observatii, sfaturi si recomandari pentru viitorii tatici
Soţia ta gravidă a ajuns de-a dreptul o altă persoană? Rudele si prietenii te coplesesc cu tot felul de sfaturi băbesti? Vrei să înţelegi ce se întâmplă în burtica partenerei tale si te întrebi cum poţi să dai si tu o mână de ajutor? Autorii le oferă taţilor îngrijoraţi si dornici să se implice un ghid amănunţit despre toate schimbările fizice, emoţionale si chiar financiare prin care va trece cuplul în cele nouă luni de sarcină. Aflată la a treia ediţie, cartea oferă sfaturi practice învăţate de autori pe propria lor piele, dar si primite de la psihologi, ginecologi si specialisti în reproducere artificială.
………
„Brott scrie cu sinceritate si seriozitate. Umorul său rafinat vine în sprijinul părinţilor îngrijoraţi". (Time)
Armin A. Brott este un celebru specialist în parentaj din Oakland, California. Poreclit de americani „Mr Dad", a scris o serie de cărţi dedicate taţilor cu copii aflaţi în diverse faze de dezvoltare. Jennifer Ash este jurnalistă new-yorkeză si colaboratoare la mai multe volume semnate de Armin Brott.
CUPRINS:
Multumiri Introducere Primele decizii Prima lună. Debutul sarcinii Luna a 2-a. Examenul medical Luna a 3-a. Răspândirea vestii Luna a 4-a. Bani si iar bani Luna a 5-a. Cu antenele ciulite Luna a 6-a. Munca si familia Luna a 7-a. Pe ultima sută de metri Luna a 8-a. Faceti o listă si verificati-o de două ori Luna a 9-a. „Dragă, a venit timpul..." Travaliul si nasterea Cezariana Si acum ce facem, iubito? Să fii tată în lumea de azi Infertilitatea: când lucrurile nu merg după cum au fost plănuite Bibliografie

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0199 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.