Tarotul aventurierului benefic extraordinar de curajos

Tarotul aventurierului benefic extraordinar de curajos
Preț: 98,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: o broșură cu 352 de pagini și un set de 78 lamele

DESCRIERE

Tarotul aventurierului benefic extraordinar de curajos - Editura Ganesha
 
... acest tarot baleiază la frontiera dintre magie și logică, dintre animal și uman, dintre conștient și subconștient. Periplul acrobatului își extrage inspirația din această frontieră, continuând să avanseze de-a lungul călătoriei Așa-zisului nebun.
 
Acest joc de tarot emană o anumită dulceață, care este totodată fantezistă, dar fără a fi superficială. El cuprinde un simbolism bogat și variat. Mai multe dintre aceste arhetipuri puternice reprezintă spirite ale animalelor (de exemplu, Eremitul paradisiac reprezentat sub forma unui urs și Magicianul cel dumnezeiesc reprezentat sub forma unui cimpanzeu), reamintindu-ne cât de important este să ascultăm natura și să căutăm mai degrabă să descoperim îndrumarea din vocea sa, decât să ne bazăm în întregime pe inteligența rece umană.
 
Arhetipurile reprezentate pe arcanele Tarotului sunt universale și traversează toate frontierele credințelor. Istoria, tradițiile și comunitățile care înconjoară Tarotul sunt o sursă inepuizabilă de interes și inspirație.
 
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0339 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.