Tare. Cum să-ți dezvolți în mod autentic tăria mentală, fizică și emoțională pentru a atinge succesul și împlinirea personală

Tare. Cum să-ți dezvolți în mod autentic tăria mentală, fizică și emoțională pentru a atinge succesul și împlinirea personală
-4,1%
Preț: 47,00 lei
49,00 lei (-4,08%)
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 9786068460963
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 406

DESCRIERE

Tare. Cum să-ți dezvolți în mod autentic tăria mentală, fizică și emoțională pentru a atinge succesul și împlinirea personală - Greg Everett
 
„Tăria este o calitate în general greșit înțeleasă în cultura noastră modernă. Fie nu credem că o avem, fie o supraestimăm în propria persoană. Avem adeseori opinii greșite sau negative în această privință. Dar în ciuda acestor considerente, tăria este o calitate necesară pentru a face față tuturor dificultăților și a trăi o viață fericită, împlinită. Se pune întrebarea: «Ce este tăria și cum o putem dobândi?» În volumul de față, Greg Everett prezintă conceptul tăriei fizice și mentale așa cum nu a mai fost prezentat înainte. Ca cineva care cunoștea unele lucruri legate de acest subiect, am fost uimit de abilitatea autorului de a fragmenta acest concept cuprinzător în aspecte ușor de atins de fiecare om, permițând cititorului să digere și să aplice în propria viață învățăturile cuprinse în această carte. Autorul spune: «A fi tare se referă mai puțin la ce faci și mai mult la cum faci – și de ce.» Dacă vă întrebați cum puteți face față dificultăților, cum vă puteți îmbunătăți pregătirea fizică pentru a practica diferite sporturi sau tehnici de autoapărare sau dacă doriți pur și simplu să fiți bine pregătiți pentru orice încercări ar putea să apară, citiți această carte. Vă poate schimba viața.”
 
"în esență, scopul acestei cărți este acela de a oferi o imagine clară și completă asupra calității tăriei – ce înseamnă exact a fi tare și, mai important, de ce acest lucru contează. De asemenea, cartea își propune să traseze o hartă cu ajutorul căreia oricine să poată ajunge să își dezvolte tăria fizică și interioară. Fiecare capitol al cărții dezvoltă câte un element fundamental în legătură cu calitatea tăriei și se încheie cu o serie de exerciții practice, cu scopul de a vă ajuta să puneți în practică ideile prezentate în cadrul capitolului.
 
Voi fi sincer spunându-vă că simplul fapt că ideile sunt exprimate clar în carte nu fac procesul mai simplu. Antrenamentul va solicita din partea dumneavoastră un efort substanțial de analiză interioară care, în cele mai multe cazuri, nu o să vă flateze. Dimpotrivă, vă va pune față în față cu aspecte privind starea voastră fizică, mentală și emoțională, pe care le veți percepe ca reale provocări. Dar am credința că în ciuda acestor dificultăți, oricine este capabil să dezvolte această calitate în ființa lui și că, indiferent de punctul de pornire, eforturile susținute vă vor conduce la succes. Sper cu sinceritate să descoperiți că acest proces este atât de transformator și dătător de putere pe cât știu din experiență că poate fi."
 
Tăria autentică constă în dezvoltarea continuă a următoarelor elemente:
Caracterul: Cine ești tu?
Capabilitatea: Ce ești capabil să faci?
Capacitatea: La ce ești capabil să reziști?
Angajamentul: Ce ești dispus să faci?
 
A fi tare înseamnă să rămânem liniștiți și centrați chiar dacă în jur este haos, nu pentru că suntem indiferenți sau inconștienți cu privire la situația dificilă în care ne aflăm, ci pentru că ne controlăm mintea și alegem să răspundem circumstanțelor exterioare în modul cel mai benefic pentru noi, permițându-ne astfel să funcționăm optim pentru a ajunge acolo unde ne dorim sau unde este necesar. A fi tare cu adevărat înseamnă să rămânem pozitivi indiferent de provocările sau dificultățile cu care ne confruntăm, nu ca rezultat al optimismului absurd, al ignoranței, naivității sau speranțelor deșarte, ci pentru că avem încredere în propria tărie și în capacitatea noastră de a suporta, a depăși greutățile și a avea în cele din urmă succes.
 
CUPRINS:

INTRODUCERE
Capitolul 1: Ce este tăria?
Capitolul 2: Caracterul
Capitolul 3: Capabilitatea
Capitolul 4: Capacitatea
Capitolul 5: Angajamentul
Capitolul 6: Cinci idei
Anexa A: Capabilitățile de bază universale
Anexa B: Scheme de antrenament
Note și bibliografie
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0315 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.