Tao dezvaluit

Tao dezvaluit
Preț: 29,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
Autor:
ISBN: 978-606-8460-58-1
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 280

DESCRIERE

Tao dezvaluit - comentarii asupra unor fragmente din Tao Te Ching - Osho
 
„Se spune ca Iisus a transformat apa în vin. Eu va învat celalalt truc, cum sa transformati vinul în apa: fiti constienti. Atunci veti face un miracol mai mare decât orice a facut Iisus vreodata.

    Fiti constienti, iar vinul va deveni apa. Fiti constienti, iar sexul va deveni iubire. Fiti constienti, iar iubirea va deveni rugaciune. Fiti constienti, iar rugaciunea va deveni meditatie."

    „Frica de moarte este frica de timp, iar frica de timp este, în profunzime, frica de momente netraite, de viata netraita.
 
Deci ce este de facut? Sa traiti mai mult, sa traiti mai intens. Este viata voastra, sa n-o sacrificati pentru nicio prostie pe care ati învatat-o de la altii. Este viata voastra, traiti-o. Sa n-o sacrificati pentru cuvinte, teorii, tari, politica. Sa n-o sacrificati pentru nimeni! Sunt deja multi care se pregatesc pentru sacrificiul vostru. Va spun ca natiunea este în pericol, trebuie sa muriti pentru ea! Ce prostie absoluta. Va spun ca religia voastra este în pericol, trebuie sa muriti pentru ea! E o prostie. E viata voastra, traiti-o! Sa nu muriti pentru nimic altceva, sa muriti doar pentru viata."
 
CUPRINS:
 
CAPITOLUL 1 În cautarea cunoasterii... 7
CAPITOLUL 2 Sa nu faceti nimic!... 31
CAPITOLUL 3 A cuceri lumea prin non-actiune... 55
CAPITOLUL 4 Mama! Ce l-am scuturat noi doi!... 79
CAPITOLUL 5 Dincolo de onoare si dizgratie... 105
CAPITOLUL 6 Nu va voi parasi niciodata... 131
CAPITOLUL 7 Dificil si usor... 157
CAPITOLUL 8 Aceasta este regina, Cleopatra... 183
CAPITOLUL 9 Începutul si sfârsitul... 211
CAPITOLUL 10 Ce urmeaza?... 241
Despre autor... 272
Centrul international de meditatie Osho... 274
 
 
 
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0330 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.