Tamaduirea interioara - Gabriel Socaciu

Tamaduirea interioara - Gabriel Socaciu
Preț: 33,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-606-029-238-8
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 148

DESCRIERE

Tamaduirea interioara - Gabriel Socaciu
 
... interiorul nostru este o gradina minunat alcatuita din elemente ale pamantului, apei si aerului. Avem in noi semintele care dau rod, apa care le uda si aerul care le da viata si le sporeste pana la ingemanarea lor cu energia cerului. Pentru a fi sanatos, plin de vitalitate, omul trebuie sa se ingrijeasca de aceasta gradina lasata de Dumnezeu in fiinta sa pentru a da rod din belsug.
 
Din experienta proprie si din cea a pacientilor mei am vazut ca adevarata vindecare, singura durabila, vine din interiorul fiintei noastre. Atunci cand avem grija la cultivarea sentimentelor, la sporirea lor, gradina noastra devine plina de viata, iar roadele ei nu intarzie sa apara. Unde sunt sentimente luminoase, vointa si credinta nu poate exista resentiment, dusmanie, invidie, judecata. Nu poate exista boala, ci doar rasplata, binecuvantare, iertare, iubire, vindecare.
 
Se vorbeşte atât de mult despre boli, afecțiuni şi despre metode din ce în ce mai performante, mai inovatoare de a le anihila, suprima. La fel de des vorbim despre cum ne afectează aerul poluat, alimentele modificate genetic, despre tot ce este negativ, cu vibrație joasă.

Însă uităm, de cele mai multe ori, de antidotul lăsat nouă, ființelor divine, de Creatorul nostru. Ne-a lăsat puterea de a purifica alimentele, apa, chiar şi aerul, prin vibraţia înaltă a rugăciunii, recunoștinței, iertării, iubirii. Stă în puterea noastră să ne vindecăm de boli și de afecțiuni prin înțelegerea cauzelor, prin învățarea unor legi subtile care guvernează interiorul şi exteriorul nostru, natura din care facem parte, tot ce este conectat la Sursa noastră de viață.

Experimentez, trăiesc această purificare prin folosirea luminii în cuvintele rostite, sentimentele trăite şi în gândurile emise în jur. În momentul în care întâlnesc orice persoană şi o binecuvântez, ea îmi arată partea luminoasă. Eu am făcut această alegere, prin intenție, sentiment, gând. Este moştenirea lăsată nouă de Mântuitorul Hristos, de apostolii săi, de mucenici, martiri şi sfinţi ca antidot, medicament de vindecare. Într-o lume întunecată, condusă de manipulare, control, competiție, materialism dus la extrem, a trăi în lumină înseamnă un fel de mucenicie. Dar cu cât ea va fi înţeleasă mai bine, cu atât va fi mai uşor de folosit de tot mai multe ființe umane.

Există această formă de purificare a sufletului prin iubire, rugăciune, iertare, bunăvoinţă, compasiune, altruism. Sunt la îndemâna fiecăruia dintre noi, se cuvine să le folosim, însă, cu mai multă voinţă şi încredere. Cu cât ești mai stăruitor în a le folosi, cu cât crezi mai mult în ele, cu atât mai binefăcătoare devin.

Pentru că este atât de ignorant, de sceptic, de nepăsător, omul trăieşte în cea mai mare parte a vieții într-un hău al singurătății sufletului. Chiar dacă are în jurul lui strânse lucruri mai multe decât îi sunt necesare, el nu poate simți în sufletul lui bucuria şi liniştea pe care o dau conexiunea la această lumină divină, la însăşi esența noastră de ființe spirituale. Cei care înțeleg, care deschid ochii şi sufletul spre lumină, încep să desluşească viața cu adevărat...

CUPRINS:
 
 
Cuvânt înainte
Calea spre tămăduire
Descifrarea suferințelor:
-Tălpile
-Dantura
-Coloana
-Digestia
Umbrele şi rănile sufleteşti
Alchimizarea păcatelor
Fricile şi iubirea divină
Vinovăția și iubirea divină
Lăcomia şi iubirea divină
Deznădejdea și iubirea divină
Minciuna şi iubirea divină
Iluzia și iubirea divină
Ataşamentele şi iubirea divină
Lumina bolilor
Formule pentru vindecare
Alimentația energetică
Întrajutorarea şi credința
Copiii luminii
Un univers moral

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0509 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.