Taci și treci la treabă! 7 pasi pentru a-ti atinge scopurile

Taci și treci la treabă! 7 pasi pentru a-ti atinge scopurile
Preț: 30,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-606-44-0327-8
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 80

DESCRIERE

Taci și treci la treabă! 7 pasi pentru a-ti atinge scopurile - Brian Tracy
 
... muncești mult și faci tot ce poți ca să obții ce-ți dorești, dar tot nu reușești? Brian Tracy îți arată că primul pas spre succes constă în stabilirea unor scopuri clare pe care să le urmărești cu perseverență, până când reușești să le atingi. Nu este simplu, însă vei vedea că ­însușindu‑ți abilitățile potrivite, drumul tău spre succes va fi plin de experiențe nemaipomenite, iar la capătul lui te va aștepta cu siguranță o reușită.
 
Vei găsi în carte sfaturi și informații prezentate succint și cât se poate de pragmatic. Viziunea autorului asupra succesului îți va deschide ochii și te va face atent la lucruri pe care înainte le ignorai sau pe care pur și simplu nu le luai în seamă, din lipsă de timp. Îndrăznește să ai scopuri mărețe și nu te lăsa până când nu le atingi!
 
Autorul crede că fiecare persoană are un extraordinar potențial, pe care, dacă descoperă cum să îl acceseze și să îl exploateze corespunzător, poate realiza în câțiva ani mai mult decât alții într‑o viață întreagă.
 
CUPRINS:
 
Introducere
Reuşita e pentru învingători
CAPITOLUL 1
Cel mai mare obstacol în calea succesului
CAPITOLUL 2
Preia frâiele vieţii tale        
CAPITOLUL 3
îndrăzneşte să ţinteşti sus
CAPITOLUL 4
Hotărăşte ce-ţi doreşti cu adevărat    
CAPITOLUL 5
Biruieşte amânarea    
CAPITOLUL 6
învaţă permanent    
CAPITOLUL 7
Nu renunţa niciodată                
Rezumat
Trăim vremuri extrem de propice vieţii
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0317 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.