Suspinarea Duhului Sfant intru noi - Sfantul Sofronie Saharov

Suspinarea Duhului Sfant intru noi - Sfantul Sofronie Saharov
Preț: 8,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-606-863-342-8
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 160
Categoria: Religie

DESCRIERE

Suspinarea Duhului Sfant intru noi - Sfantul Sofronie Saharov
 
... iar Judecata noi înşine o vom săvârşi, mărturisind cât am reuşit să trăim, să plinim, să descoperim din numele cel tainic pe care ni l-a dat Domnul. Calea e cea atotbiruitoare a Evangheliei... „fără de Mine nu puteţi face nimic" (Ioan 15, 5). Noi suntem însetaţi de Dumnezeu şi-L căutăm prin însăşi acel cuvânt tainic prin care ne-a adus la fiinţă.
 
Domnul grăieşte lăuntric în fiecare om şi dezvoltă un limbaj, sau mai bine zis un metalimbaj. Această grăire de taină se face de Dumnezeu întru om, dar prin fiecare înspre tot neamul omenesc. Adesea numim această limbă suspinul Duhului Sfânt pentru toată făptura. De aceea în fiecare om lucrează, luminează şi dăinuie suspinul Duhului Sfânt ca Domn al Vieţii, ca Mângâietor Veşnic.
 
E adevărat, mulţi dintre noi ar părea că suntem înfrânţi irevocabil de moştenirea cataclismului morţii lui Adam proprie tuturor urmaşilor lui, dar nu e aşa, pentru că în sânul Sfintei Treimi, atunci când fiecare dintre noi am fost chemaţi la Viaţă, am fost zidiţi din bucurie si întâmpinaţi cu un surâs. E surâsul veşnic al lui Dumnezeu...

CUPRINS:
 
Cuvânt înainte
Inaintea Sfântului Sofronie Saharov
Sfântul Sofronie de la Essex - repere biografice                        ^
Acatistul Preacuviosului Părinte Sofronie Saharov                
Paraclisul Sfântului Sofronie Saharov
Rugăciuni câtre Sfântul Sofronie Saharov
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0456 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.