Supravietuirea in conditii de criza si dezastre naturale sau provocate

Supravietuirea in conditii de criza si dezastre naturale sau provocate
Preț: 39,50 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-606-649-156-3
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 240

DESCRIERE

Supravietuirea in conditii de criza si dezastre naturale sau provocate - Lars Konarek
 
... curent electric și apă potabilă, numeroase magazine și asistență medicală: in lumea noastră civilizată, toate acestea sunt de la sine intelese. Abia când nu mai avem la dispoziție toți aceşti colaci de salvare, in cursul unei catastrofe, fie că e vorba de o inundație, o avalanșă sau un black-out, devenim dureros de conştienţi de vulnerabilităţile noastre, însă adesea este prea târziu!

Cu câteva măsuri de precauție, puteți atenua consecințele unor incidente neprevăzute: un radio cu baterii, alimente neperisabile și suficientă apă potabilă în sticle, ar trebui să țină de pregătirea standard a fiecăruia. Lars Konarek, expert in supraviețuire, merge însă un pas mai departe pe lângă măsurile evidente, deja numite, ne arată cum să ne pregătim împotriva unor mari catastrofe, la care chiar nu ați vrea să vă gândiți, dar de care nu se tem doar pesimistii, și pe bună dreptate, de exemplu un accident al unei centrale nucleare, o catastrofă naturală sau o bombă nucleară.

Autorul prezintă o sinteză utilă a unui bagaj de urgență, explică măsuri de prim ajutor, explică clar cum să construiești o tabără, cum să-ți pregătești apa și cum să faci rost de provizii când nu mai ai altele la dispoziție, sau cum să te orientezi in cazul unei catastrofe. De asemenea, se acordă atenție și psihologiei în situații de urgență precum și fenomenelor care țin de dinamica grupului.

Cartea se adresează profanilor interesați de autoprotecţie precum şi celor preocupați intensiv de chestiunea supraviețuirii în caz de catastrofe, refugiindu-se pe cont propriu în natură.
 
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0347 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.