Supranatural. Cum pot oamenii obişnuiţi să facă lucruri neobişnuite

Supranatural. Cum pot oamenii obişnuiţi să facă lucruri neobişnuite
Preț: 59,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-606-913-538-9
Anul publicării: 2020
Pagini: 576

DESCRIERE

Supranatural. Cum pot oamenii obişnuiţi să facă lucruri neobişnuite - Joe Dispenza
 
... am scris această carte pentru a-i învăţa pe oameni să se deprindă cu ceea ce am crezut dintotdeauna că este posibil atunci când cineva atinge nivelul următor de înţelegere. Am vrut să demonstrez lumii că putem crea o viaţă mai bună pentru noi înşine şi că nu suntem nişte fiinţe liniare care duc nişte existente liniare, ci fiinţe dimensionale ale căror existenţe sunt, de asemenea, dimensionale. Sper că lectura acestei cărţi te va ajuta să înţelegi că deţii deja tot ce e necesar din punct de vedere anatomic, chimic şi fiziologic pentru a-ţi atinge potenţialul supranatural, care este acum în repaus şi care aşteaptă să fie scos la lumină şi activat. (Joe Dispenza)
 
... cartea nu este doar despre vindecare, deşi include poveştile unor oameni care şi-au schimbat starea de sănătate în mod semnificativ şi care au reuşit cu adevărat să determine regresul bolilor de care sufereau -, ci îţi oferă, totodată, şi instrumentele de care ai nevoie pentru a face şi tu acelaşi lucru.
 
Aceste realizări în ceea ce priveşte vindecarea au devenit un lucru destul de obişnuit în cadrul comunităţii noastre de cursanţi. Paginile pe care urmează să le citeşti conţin informaţii din afara convenţionalului, informaţii care nu ajung la sau nu sunt înţelese de majoritatea oamenilor. Cartea se bazează pe o evoluţie a învăţăturilor şi a practicilor noastre, evoluţie al cărei rezultat însemnat a fost acela de a le forma cursanţilor noştri abilitatea de a aprofunda aspectele şi mai mistice ale lucrurilor despre care îi învăţăm. Şi, bineînţeles, sper ca ea să constituie puntea de legătură între lumea ştiinţei şi lumea misticismului.
 
Fragment din carte:
 
... trăirea emoţiilor din viitorul tău (în momentul prezent) şi combinarea acestor emoţii cu intenţia ta atinge un scop dublu: instalează noi circuite pentru a-ţi transforma creierul într-o hartă intenţionată a viitorului şi, totodată, produce substanţele chimice emoţionale pentru acel eveniment viitor care activează gene noi în moduri noi, condiţionându-ţi astfel trupul să se pregătească de un destin nou.
 
Nu uita că această meditaţie nu este despre ce obţii în viaţă; este despre cine devii - sau despre cine eşti pe cale să devii. Dacă încerci să „obţii" bogăţie, succes, sănătate sau o nouă relaţie, atunci încă eşti condiţionat să gândeşti că eşti separat de un anumit lucru şi trebuie să îl obţii. Dar adevărul este că, cu cât devii mai mult acea persoană, cu atât mai tare se va modela şi adapta realitatea în concordanţă cu noua ta stare de a fi.

CUPRINS:
 
Prefata
Introducere: Pregăteşte-te să devii supranatural
Capitolul 1
DESCHIDEREA UŞII CĂTRE SUPRANATURAL... 45
Capitolul 2
MOMENTUL PREZENT... 91
Capitolul 3
CUM SĂ TE CONECTEZI LA NOILE POSIBILITĂŢI DIN SFERA CUANTICĂ... 147
Capitolul 4
BINECUVÂNTAREA CENTRILOR ENERGETICI... 183
Capitolul 5
RECONDIŢIONAREA TRUPULUI PENTRU O MINTE NOUĂ... 225
Capitolul 6
STUDII DE CAZ: EXEMPLE VII ALE ADEVĂRULUI... 269
Capitolul 7
INTELIGENŢA INIMII... 287
Capitolul 8
FILME MENTALE / CALEIDOSCOP... 321
Capitolul 9
MEDITAŢIA ÎN MERS... 361
Capitolul 10
STUDII DE CAZ: TRANSFORMAREA ÎN REALITATE... 373
Capitolul 11
SPAŢIUL-TIMP ŞI TIMPUL-SPAŢIU... 381
Capitolul 12
GLANDA PINEALĂ... 431
Capitolul 13
PROIECTUL COERENŢA: CREAREA UNEI LUMI MAI BUNE... 479
Capitolul 14
STUDII DE CAZ: ŢI S-AR PUTEA ÎNTÂMPLA ŞI ŢIE... 507
POSTFAŢĂ: Întruparea păcii... 521
MULŢUMIRI... 531
NOTE FINALE... 536
DESPRE AUTOR... 547

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0374 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.