Supernormal. Povestea neîmpărtășită a adversității și rezilienței

Supernormal. Povestea neîmpărtășită a adversității și rezilienței
Preț: 49,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
Autor:
ISBN: 978-606-40-0610-3
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 480

DESCRIERE

Supernormal. Povestea neîmpărtășită a adversității și rezilienței - Meg Jay
 
... de ce unii copii reușesc să facă față dificultăților, iar alții nu? Ce putem spune despre copiii aparent invulnerabili, invincibili, copiii supernormali care par înzestrați cu o capacitate supraomenească de-a se adapta și de-a reuși?
 
Bazându-se pe experiența clinică de peste douăzeci de ani, Meg Jay ne prezintă diferite aspecte ale rezilienței și ne conduce în lumea interioară a "supernormalilor", a celor care, la prima vedere, sunt doar niște medici, artiști, avocați, profesori sau antreprenori de succes, dar pe care îi descoperim ca fiind niște eroi care au reușit să-și croiască o viață reușită în ciuda tuturor obstacolelor și dificultăților întâmpinate în copilărie.
 
Plină de povești de viață impresionante și de informații științifice de actualitate, cartea reușește să creioneze un tablou complet al rezilienței, oferind nu doar răspunsuri cu privire la resursele persoanelor reziliente, ci și o imagine a modului în care se simt și se văd pe ei înșiși oamenii "supernormali".

Supernormal este povestea neîmpărtășită despre dificultăți și reziliență. Este povestea celor ce se înalță pe culmi neașteptate după o copilărie marcată de greutăți și suferință. Cartea arată lumii că a lupta împotriva trecutului este la fel de curajos – și complex – precum supernormalii înșiși. Adultul supernormal e un erou în viața de zi cu zi, uneori antieroul, care are o poveste și niște secrete pe care chiar și cei mai apropiați nu le știu. Îmbrăcându-și mantia pentru a-i sluji pe alții, el poate să-și folosească puterile pentru a face bine și va face bine chiar și când se luptă cu epuizarea. Meg Jay

Meg Jay este psiholog clinician și profesor de psihologie la University of Virginia. A scris numeroase articole despre traumă, reziliență și psihologia dezvoltării.
 
CUPRINS:
 
Cuvânt‑înainte
1. Supernormal
2. Povestea începuturilor
3. Secretul
4. Lupta
5. Fuga
6. Vigilența
7. Supraomenesc
8. Orfana
9. Masca
10. Străina
11. Antieroul
12. Reinventarea
13. Kryptonita
14. Societatea secretă
15. Mantia
16. Răzbunătorul
17. Puterea iubirii
18. Nesfârșit
Mulțumiri
Note
 
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0316 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.