Superimunitatea

Superimunitatea
Preț: 39,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-606-8309-15-6
Editura:
Anul publicării: 2012
Pagini: 370

DESCRIERE

Superimunitatea. Ghid fundamental pentru stimularea mijloacelor de aparare ale organismului - Joel Fuhrman
Superimunitatea poate fi definită cel mai bine ca sistemul imunitar al organismului funcţionând la potenţialul maxim. Ştiinţa modernă a avansat până în punctul în care avem dovezi care atestă că materiile prime şi factorii de nutriţie adecvaţi pot dubla sau chiar tripla puterea de protecţie a sistemului imunitar. Dacă înveţi să atribui fiecare receptor celular factorului nutritiv potrivit şi să satisfaci nevoile fiecărei celule, mijloacele de apărare ale organismului capătă calităţi de supererou — şi cu greu te vei mai îmbolnăvi vreodată. Fapt şi mai important, această schimbare de la imunitate medie la superimunitate îţi poate salva viaţa. ………………………….
…pornind de la câteva întrebări esenţiale, cum ar fi: De ce unii dintre noi se îmbolnăvesc mai des decât alţii? Ce ne face mai predispuşi la boli? Suntem condamnaţi să ne îmbolnăvim şi noi când se îmbolnăvesc colegii sau membrii familiei? Există vreun secret al păstrării sănătăţii? autorul ne pune la dispoziţie un ghid cuprinzător pentru o sănătate înfloritoare. Bazată pe cele mai noi cercetări ştiinţifice, cartea de faţă ne arată cum putem deveni aproape complet imuni la răceli, gripe şi alte infecţii. Schimbându-ne alimentaţia şi combinând alimente care au proprietăţi puternice de întărire a imunităţii, putem să prevenim instalarea celor mai răspândite afecţiuni ale timpurilor moderne. Cu toţii avem capacitatea de a trăi mai sănătoşi, mai puternici şi mai mult. A venit vremea să afli despre superimunitate. Superimunitatea ne explică ştiinţific care sunt originile afecţiunilor întâlnite în ţările occidentale şi propune soluţii viabile pentru un stil de viaţă sănătos. În mod cert, o voi recomanda tuturor pacienţilor mei! (Dr. Garth Davis, director medical al secţiei de chirurgie de slăbire a Memorial City Hospital din Houston, Texas)
CUPRINS:
Introducere. Ce este superimunitatea? Capitolul 1. Mâncare egal sănătate Capitolul 2. Eşecul medicinei moderne Capitolul 3. Superalimente pentru superimunitate Capitolul 4. Ce trebuie să ştim despre răceală şi gripă Capitolul 5. Carbohidraţi, grăsimi şi proteine sănătoase Capitolul 6. Alegerile corecte Capitolul 7. Meniuri şi reţete Glosar Note

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0282 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.