Suntem creati cu intentie

Suntem creati cu intentie
Preț: 45,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-606-639-240-2
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 368

DESCRIERE

Suntem creati cu intentie - de la evolutie din întâmplare la transformare prin intentie - Gregg Braden
 
Daca suntem sinceri cu noi însine si recunoastem ca în prezent lumea se schimba, este logic ca si povestea noastra în cadrul lumii trebuie sa se schimbe. Dupa toate probabilitatile, noua poveste umana va fi o combinatie de teorii deja existente. Acestea vor fi împletite în noua tapiserie a unei cronici grandioase, ce descrie un trecut extraordinar si epic. Iar odata cu aceasta poveste noua vom accepta în sfârsit istoria pentru care niciuna dintre teoriile existente nu poate furniza o explicatie.
 
Un numar crescând de dovezi sugereaza ca suntem rezultatul a ceva mai mult decât niste mutatii întâmplatoare si al unei fericite coincidente biologice. Dar dovezile indica doar atât. Fosilele, ADN-ul, arta rupestra straveche si siturile funerare ne arata doar vestigiile despre ceea ce s-a întâmplat în trecut. Ele nu ne pot spune de ce s-au întâmplat acele lucruri. Adevarul este ca, daca nu gasim o modalitate de a calatori înapoi în trecut, s-ar putea sa nu aflam niciodata pe deplin cauza a ceea ce a facut posibila existenta noastra.
 
Dar poate ca nu avem nevoie sa stim. Poate ca pentru a ne schimba viata si modul cum gândim despre noi însine nu e necesar sa cunoastem lucrurile atât de detaliat. S-ar putea ca descoperirea care arata ca suntem rezultatul a ceva mai mult decât un proces de evolutie - foarte probabil un act de creatie constient si inteligent...
 
CUPRINS:
 
Nota autorului... 6
Introducere... 7
    Partea I Noua poveste a omului... 17
Capitolul 1 Ruperea vrajii lui Darwin... 23
Capitolul 2 Suntem creati cu intentie... 67
Capitolul 3 Creierul din inima... 101
Capitolul 4 Noua poveste a omului... 131
    Partea a II-a Trezirea noii povesti a omului... 169
Capitolul 5 Suntem „cablati" pentru conexiune... 171
Capitolul 6 Suntem „cablati" pentru viata lunga... 219
Capitolul 7 Suntem „cablati" pentru destin... 287
Capitolul 8 De aici, încotro mergem?... 337
Resurse... 357
Multumiri... 359
Despre autor... 365
 
 
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0291 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.