Sunetul liniştii. Ghid de trezire interioară (vol. 2)

Sunetul liniştii. Ghid de trezire interioară (vol. 2)
Preț: 70,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-606-95591-0-9
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 480

DESCRIERE

Sunetul liniştii. Ghid de trezire interioară (vol. 2) - Marius Creţu
 
... mintea îți e utilă în descoperirea adevărului doar ca să-ți ofere indicii spre starea de nemișcare de dincolo de ea. Toate cuvintele care indică spre conștiință te duc până la limita minții. Dincolo de acea limită e chiar conștiința. Ca să treci dincolo, e musai să renunți complet la orice gând. Conștiința nu conține gânduri, nu conține nimic. Să lași fără atenție orice gând care îți apare, e sarcina ta exclusivă. Nu poate veni niciun înțelept la tine în cap și să te scape de gânduri. Tu trebuie să faci asta, pe cont propriu. Dacă întrebi într-una „CUM?”, înseamnă că lași în continuare mintea să se insinueze în acest proces. Încearcă de unul singur, nu mai căuta metode oculte să nu mai dai atenție gândurilor, doar fă-o!!! Când vei fi într-adevăr pregătit, va fi foarte simplu! Dar încearcă odată, nu te mai codi, nu aștepta metode secrete, de altfel inexistente! Arată că tânjești după adevăr și acesta ți se va revela!
...
La adevărata ta natură te poți trezi chiar acum! Nu înseamnă însă că o vei și face. Nu te lasă mintea care a pus de mult stăpânire pe tine. Nu te lasă egoul cu care te identifici, care s-a încolăcit strâns peste tine. Nu te lasă toate învățăturile pe care le-ai acumulat de-a lungul vremii. Nu te lasă preoții care încă mai bântuie prin capul tău evlavios. Nu te lasă înțelepții care ți-au spus că ai nevoie de multe reîncarnări ca să reușești să te descoperi. Sunt multe tomberoane de gunoi pe care le porți după tine, multe bagaje inutile la care nu vrei să renunți. Ești îngropat în psihologie, filozofie, ezoterism, metafizică. Și totuși, n-ai nevoie de o curățenie generală ca să scapi de toate astea. N-ai nevoie de tehnici speciale, mantre, meditații, rugăciuni, metode sau eforturi îndelungate de a te debarasa. N-ai nevoie nici măcar de timp pentru asta. Ai nevoie de o singură secundă de conștientizare intensă, profundă a golului din spatele credințelor tale. O privire totală, vie, asupra realității fără de formă de dincolo de lumea obișnuită a formelor. O deschidere completă a ochilor în interior și realizarea nemișcării veșnice de acolo. O străfulgerare a adevărului din spatele iluziei. A conștiinței tăcute din spatele minții zgomotoase. A sinelui din spatele gândurilor. A Nimicului din spatele nimicurilor. Doar de atât ai nevoie.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0211 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.