Suflete cusute. Un ghid despre sens, speranta si vindecare

Suflete cusute. Un ghid despre sens, speranta si vindecare
Preț: 28,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-606-44-0107-6
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 96

DESCRIERE

Suflete cusute. Un ghid despre sens, speranta si vindecare - Anne Lamott
 
... atunci când existenta ne este împlinita, fiind înconjurati de iubirea familiei si a prietenilor, depasim mai usor situatiile grele ce se ivesc uneori în viata. Însa ce-i de facut daca singuratatea ne copleseste? De unde începem reconstructia dupa o pierdere devastatoare? Cum ne întremam dupa un cataclism personal, cum iesim din centrifuga depresiei?
 
Apelând la propria experienta, Anne Lamott ne învata modul în care ne putem regasi sensul atunci când viata ne-a aruncat în haos. Ne arata cum sa recuperam bucatile sfâsiate ale tesaturii noastre emotionale, cum sa le rânduim laolalta, treptat, cu migala. Asternând cusatura lânga cusatura, vom recompune pânza vietii, înglobând în textura ei forta, caldura si dragoste.
 
... unde este sensul în trecerea rapidă a timpului, în viteza cu care ni se scurg vieţile? Unde este sensul în coborâşuri? în suferinţă? Cred că merită să ne punem aceste întrebări.

Creştinii ar susţine că răspunsul este simplu. Semnificaţia vieţii constă în căutarea unei uniuni cu Dumnezeu, rezidă în a fi mâinile şi ochii lui Iisus pentru oamenii care au nevoie de ajutor şi întovărăşire. Şi Alcoolicii Anonimi ar fi de părere că este simplu: să nu bei o zi, după aceea încă una, şi tot aşa, şi să-i ajuţi pe alţi alcoolici să reuşească să rămână treji cât mai multă vreme. Pentru budişti, răspunsul presupune conştiinţă, atenţie, bunătate şi încercarea de a-ţi aminti să respiri la răstimpuri. Ecologiştii vor clama faptul că vor să salveze planeta, cu toate speciile-sau măcar o mare parte dintre ele - şi aşa mai departe.

Ram Dass, care s-a caracterizat pe sine ca fiind deopotrivă hindus şi evreu, a spus că, în esenţă, cu toţii ne conducem unii pe alţii acasă. Ador abordarea marelui învăţat. încerc să trăiesc potrivit ei.
 
Acestea sunt filozofii adevărate şi complexe, dar par să funcţioneze numai în zilele bune...

CUPRINS:
 
CAPITOLUL 1 Inceputul
CAPITOLUL 2 Copilul hipersensibil
CAPITOLUL 3 Cusăturile         
CAPITOLUL 4 Mount Vision    
CAPITOLUL 5 Resturile    
CAPITOLUL 6 Drumul înainte    
Mulţumiri    
 
 
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0226 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.