Sucul de ţelină (Medium medical)

Sucul de ţelină (Medium medical)
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-606-756-037-4
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 200
Categoria: Alimentatie

DESCRIERE

Sucul de ţelină (Medium medical) - Anthony William
 
...îţi prezintă capacitatea uluitoare a sucului de ţelină de a-ţi vindeca starea de sănătate pe toate nivelurile:
·         El vindecă intestinele şi alină toate bolile digestive;
·         Echilibrează glicemia, tensiunea, greutatea şi funcţia glandelor suprarenale;
·         Neutralizează şi elimină toxinele din ficat şi din creier;
·         Restaurează starea de sănătate a oamenilor care suferă de o gamă largă de boli şi simptome cronice şi misterioase (fără cauze şi metode de tratament cunoscute de medicina convenţională), între care starea de epuizare, ceaţa mentală, acneea, eczemele, dependenţele de orice fel, ADHD, afecţiunile glandei tiroide, diabetul, SIBO, tulburările alimentare, bolile autoimune, boala Lyme şi problemele de sănătate ale ochilor.
 
După ce explică în ce fel generează sucul de ţelină aceste beneficii şi multe altele prin proprietăţile sale antiinflamatorii, de alcalinizare şi de curăţare, Anthony îţi prezintă liniile directoare precise şi corecte ale unei cure de detoxificare cu suc de ţelină, pentru a o putea aplica în propria ta viaţă cu succes. Astfel, poţi găsi în carte instrucţiuni referitoare la prepararea sucului de ţelină, la cantităţile care trebuie băute, la momentele ideale în care acesta trebuie consumat şi la efectele la care trebuie să te aştepţi pe măsură ce corpul tău începe să se detoxifice.
 
... un plus era faptul că oamenii începuseră în acei ani să audă de faptul că ţelina ar fi un aliment sănătos, dacă este adăugat în salate şi în supe. Unii vorbeau chiar de supa de ţelină şi morcovi pe care obişnuia să o prepare pe timpuri bunica lor. Alţii auziseră chiar de istoria medicinală străveche a ţelinii, deşi doresc să precizez că atunci când se vorbeşte despre folosirea ţelinii de către diferite culturi de-a lungul istoriei lor, se face de regulă referire la rădăcina de ţelină, care este o plantă complet diferită de varietatea crescută în mod special pentru tulpina ei.
 
Aşa este: rădăcina de ţelină şi tulpinile de ţelină (apio) sunt două plante diferite din aceeaşi familie. Rădăcina de ţelină nu merită să fie stoarsă, întrucât substanţele nutritive din ea nu pot fi folosite de către organism decât prin fierbere. În starea ei crudă, ea este digerată destul de greu. Pe de altă parte, odată fiartă, ea nu mai poate oferi beneficiile sucului de ţelină (obţinut din stoarcerea tulpinilor crude).
 
CUPRINS:
 
Capitolul 1. De ce tocmai sucul de ţelină?
Capitolul 2. Beneficiile sucului de ţelină
Capitolul 3. Alinarea simptomelor şi afecţiunilor de care suferi
Capitolul 4. Cum trebuie consumat eficient sucul de ţelină
Capitolul 5. Cura de detoxificare cu suc de ţelină
Capitolul 6. Răspunsuri referitoare la procesul de vindecare şi de detoxificare
Capitolul 7. Zvonuri, motive de îngrijorare şi mituri
Capitolul 8. Alte recomandări terapeutice
Capitolul 9. Alternative la sucul de ţelină
Capitolul 10. O mişcare pentru vindecare
Index
Mulţumiri
Despre autor
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0252 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.