Știința de a deveni bogat

Știința de a deveni bogat
Preț: 23,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-606-94646-2-5
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 110

DESCRIERE

Știința de a deveni bogat - Wallace D. Wattles
 
... publicată în 1910, Știința de a deveni bogat a inspirat-o, un secol mai târziu, pe Rhonda Byrne să scrie bestsellerul mondial Secretul, reînsuflețind, în felul acesta, învățăturile nemuritoare ale lui Wallace D. Wattles.
 
„În urmă cu aproape doi ani, într-o perioadă în care mă confruntam cu provocări în orice segment al vieții mele – afaceri, relație, familie, ce vreți voi –, am dat peste această carte sau, mai exact, ea a dat peste mine! Pot să afirm, cu mâna pe inimă, că din acea primă noapte în care exemplarul printat și zdrențuit și-a găsit drumul către mine (mulțumită uneia dintre fiicele mele), viața mea nu a mai fost la fel. După ce veți citi cartea, veți înțelege de ce.”  Rhonda Byrne, creatoarea și producătoarea executivă a documentarului Secretul (The Secret)
 
Autorul și-a transpus eforturile de o viață în această carte simplă și subțire – un volum despre care a promis că înlocuiește biblioteci întregi de filozofie, spiritualitate și self-help – care are ca scop să-i ajute pe oameni să dobândească prosperitatea.
 
Wattles descrie știința exactă a atragerii bogăției, care se bazează pe o singură idee călăuzitoare: «Există un lucru care gândește, și din el sunt făcute toate celelalte lucruri. În această substanță, un gând produce lucrul care a fost imaginat prin gândire.» În cele șaptesprezece capitole scurte și la obiect, autorul arată cum să folosești această idee de bază, cum să depășești obstacolele din calea aplicării ei și cum să lucrezi punctual cu mijloacele pe care le oferă ea.
 
CUPRINS:
 
Introducere
Capitolul 1
Dreptul de a fi bogat
Capitolul 2        
Exista o ştiinţă a îmbogăţirii        
Capitolul 3
Oare oportunităţile sunt monopolizate?
Capitolul 4
Principiul întâi al ştiinţei de a deveni bogat
Capitolul 5
Dezvoltarea vieţii            
Capitolul 6
Cum ajung bogăţiile la tine        
Capitolul 7
Recunoştinţa    
Capitolul 8
A gândi într-un Anumit Fel                
Capitolul 9
Cum să-ţi foloseşti voinţa    
Capitolul 10
Utilizarea ulterioară a voinţei    
Capitolul 11
A acţiona într-un Anumit Fel    
Capitolul 12                
Acţiunea eficienta    
Capitolul 13        
Cum ajungi în afacerea potrivită
Capitolul 14        
Imprimarea sentimentului de dezvoltare
Capitolul 15        
Omul care evoluează    
Capitolul 16        
Câteva avertismente şi concluzii    
Capitolul 17
Ştiinţa de a deveni bogat. Idei principale    
 
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0224 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.