Stele fixe si constelatii în astrologie

Stele fixe si constelatii în astrologie
Preț: 29,95 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-973-46-6670-6
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 272

DESCRIERE

Stele fixe si constelatii în astrologie - Vivian Erwood Robson
 
Oferind un set de cunostinte indispensabile celor dornici sâ patrunda tainele influentei astrologice a stelelor si constelatiilor, cartea lui Vivian E. Robson. publicata pentru prima data în 1923, a devenit rapid o referinta de prima importanta în domeniu.
 
Autorul nu se limiteaza la interpretarea temei natale, ci trateaza inclusiv astrologia mondiala (influenta astrelor asupra evenimentelor la scara istorica si planetara), astro-meteorologia si folosirea astrologiei în magie, lucrarea având un accentuat caracter practic.
 
Volumul mare de informatii este bine sistematizat, iar prezentarea sintetica si tabelele oferite faciliteaza utilizarea acestora de catre cei interesati de practicarea astrologiei. Prin detaliile despre caracteristicile astronomice ale stelelor si constelatiilor, istoricul si legendele mitologice asociate cu denumirile lor.
 
Stele fixe si constelatii in astrologie are deopotriva o valoare cultural-stiintifica, fiind o lectura instructiva inclusiv pentru iubitorii boltii înstelate care nu au preocupari astrologice.
 
CUPRINS:
 
Cuvânt-înainte (Asociatia Astrologilor din România)... 7
Prefata... 9
Capitolul I. Stelele fixe în astronomie... 11
Capitolul II. Influenta constelatiilor... 21
Capitolul III. Resedintele lunare... 65
Capitolul IV. Stelele fixe în astrologia natala... 87
Capitolul V. Influenta stelelor fixe, nebuloaselor si roiurilor de stele... 101
Capitolul VI. Stelele fixe în astrologia mondiala... 207
Capitolul VII. Stele si constelatii în magia medievala... 215
Capitolul VIII. Stelele fixe în astro-meteorologie... 227
Anexe... 235
Index... 259

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0277 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.