Speranta in tratarea cancerului
90,00 lei
98,00 lei (-8,16%)

Speranta in tratarea cancerului

Speranta in tratarea cancerului
-8,2%
Preț: 90,00 lei
98,00 lei (-8,16%)
Disponibilitate: în stoc la furnizor
Anul publicării: 2023
Pagini: 464

DESCRIERE

Speranta in tratarea cancerului - Antonio Jimenez
 
Cum ar fi dacă, practic, tot ceea ce știi despre cancer este greșit? Și cum ar fi dacă, în călătoria ta spre o stare bună de sănătate, nu ar fi neapărat nevoie de bisturiu? Nici de substanțe toxice? Descoperă cele 7 principii-cheie ale terapiei împotriva cancerului care ți-ar putea schimba – sau chiar salva – viața.
 
Principiile non-invazive, care confirmă viața, ale doctorului Jimenez includ:
• Terapii țintite, non-toxice împotriva cancerului
• Tratamente de întărire a sistemului imunitar
• Nutriție naturală prin Garden Food Plan®
• Strategii de eliminare a toxinelor care cauzează cancer
• Terapii cu oxigen care ucid cancerul
• Tratamente pentru refacerea microbiomului
• Instrumente pentru vindecarea emoțională și spirituală

DR. ANTONIO JIMENEZ, doctor în științe medicale și medic naturopat, este fondatorul și directorul medical al Centrelor de tratament Hope4Cancer din Mexic (Tijuana și Cancun). După finalizarea studiilor universitare în SUA, și-a luat doctoratul la Universitatea Autonomă din Guadalajara, Facultatea de Medicină din Mexic.
 
De peste 25 de ani, dr. Jimenez și-a dedicat viața studiului, cercetării clinice și implementării unor terapii integrative, non-toxice, care vizează nu numai cancerul, ci și terenul biologic care încurajează dezvoltarea acestuia. Cele 7 principii-cheie ale terapiei cancerului utilizate de doctorul Jimenez formează baza protocoalelor sale atotcuprinzătoare și integratoare. Cunoscut în special ca „Dr. Tony”, este un vorbitor onorat la nivel mondial, care a călătorit în peste 70 de țări, învățând, instruind și cercetând noi metode pentru tratarea cancerului. El și soția sa, Marcy, cei șase copii și cei șapte nepoți ai lor trăiesc în sudul Californiei.
 
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0207 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.