Spațiul dintre noi. Locul în care ne clădim iubirea

Spațiul dintre noi. Locul în care ne clădim iubirea
Preț: 36,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-606-94680-7-4
Anul publicării: 2019
Pagini: 112

DESCRIERE

Spațiul dintre noi. Locul în care ne clădim iubirea - Harville Hendrix, Helen LaKelly Hunt
 
... cartea de față ne spune CE căutăm, UNDE poate fi găsit și CUM să obținem ce ne dorim. Acel CEVA pe care-l căutăm este senzația de viață desăvârșită, acompaniată de bucurie și recunoștință. Este condiția noastră originară, pe care am trăit-o cu multă vreme în urmă, în vremea când eram copii. Dar am pierdut-o pe parcurs. Și de atunci, tot căutăm s-o regăsim. Ea reprezintă cea mai mare năzuință a noastră.
 
Mulți dintre noi cercetează în sinea lor. Fac terapie, adoptă practici spirituale și fac eforturi să gândească pozitiv. Alții tind să-și umple vidul cu lucruri din afara lor – mâncare, muncă sau distracție.
 
Viața desăvârșită vine din calitatea interacțiunilor pe care le avem cu partenerul, în spațiul nostru de cuplu – nici înăuntru, nici în afară, ci între noi și celălalt. Când spațiul dintre noi e plin de siguranță și energie pozitivă, el declanșează o emoție ce se transmite, ca un impuls electric, prin toate căile neurale, umplându-ne viața de culoare.
 
Decenii de-a rândul, autorii au studiat natura universală a dorințelor umane, sursele satisfacției și comportamentele umane. Așa au descoperit că, în esență, calitatea relațiilor noastre ne determină calitatea vieții. Despre asta e cartea pe care o aveți în mână...
 
CUPRINS:
 
Prefaţă
Capitolul 1
Totul a început ca în filmele Technicolor
Capitolul 2
Dar apoi luminile s-au stins    
Capitolul 3
Trăind în Spaţiul dintre noi    
Capitolul 4
Să vorbim o nouă limbă    
Capitolul 5
Ia-ţi adio de la vorbele grele    
Capitolul 6
Primeşte cu inima deschisă bunătăţile care te aşteaptă    
Capitolul 7
Stăpâneşte-ţi fricile    
Capitolul 8
Transformă frustrările în dorinţe    
Capitolul 9
Treci de la condamnare la surprindere    
Capitolul 10
Trăind în acord cu noile valori    
Capitolul 11
Să creăm o civilizaţie relaţională    
Incheiere. Gânduri care să vă însoţească în viitor    
 
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0266 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.