Somnul bebelușilor. Metoda științifică pentru a-i ajuta să doarmă neîntrerupt noaptea

Somnul bebelușilor. Metoda științifică pentru a-i ajuta să doarmă neîntrerupt noaptea
Preț: 55,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-606-44-1246-1
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 336

DESCRIERE

Somnul bebelușilor. Metoda științifică pentru a-i ajuta să doarmă neîntrerupt noaptea - Sofia Axelrod
 
Descoperă cea mai bună și blândă metodă de învățare a somnului, bazată pe știință și inspirată de cercetări recente, cu ajutorul căreia bebelușul tău va dormi în mod natural cât e noaptea de lungă.
 
Cea mai arzătoare dorință a părinților extenuați, care abia își mai pot ține ochii deschiși, este să aibă un somn nocturn sănătos. După nașterea primului său copil, Axelrod a înțeles că sfaturile tradiționale legate de somn sunt în conflict cu realitatea științifică, inclusiv cu descoperirile în domeniu ale lui Michael W. Young, mentorul său, laureat al Premiului Nobel.

Pornind de la aceste studii, Axelrod a dezvoltat o metodă inovativă bazată pe descoperirile în legătură cu ceasul circadian al corpului uman. Din momentul în care a observat rezultatele metodei pe care a folosit-o și în cazul copiilor săi, a consiliat numeroase familii care s-au confruntat cu probleme de somn ale bebelușilor, ajutându-i pe cei mici să se relaxeze, să adoarmă mai ușor și să aibă un somn liniștit pe tot parcursul nopții.

Sofia Axelrod este doctor cercetător al somnului în laboratorul lui Michael W. Young, câștigător al Premiului Nobel pentru Fiziologie sau Medicină în 2017.
 
Atunci când a rămas însărcinată cu primul ei copil, având un istoric de insomnie, dr. Axelrod s-a temut că nu va mai dormi vreodată. După nașterea primului său copil, a aplicat în mod natural cunoștințele aprofundate despre somn pe care le avea pentru a-și ajuta bebelușul să doarmă. A funcționat atât de bine, încât a început să împrăștie vestea, lucrând cu alte familii, scriind și vorbind despre puterea științei somnului.
 
Prin munca sa, dr. Axelrod le oferă proaspeților părinți un somn bun în timpul nopții. Explicând celor interesați secretele somnului, pe care le culege din prima linie a cercetărilor științifice, scopul final al dr. Axelrod este să îmbunătățească fundamental somnul în societatea noastră notorie lipsită de somn și în particular pe cel al părinților copiilor mici.
 
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi - Medicina/Sanatate

Created in 0.0192 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.