Soluţia Dumnezeu. Puterea iubirii pure

Soluţia Dumnezeu. Puterea iubirii pure
Preț: 32,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-606-639-379-9
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 208

DESCRIERE

Soluţia Dumnezeu. Puterea iubirii pure - Neale Donald Walsch
 
... secretul abilităţii de exprimare a Iubirii Pure în viaţa ta este să-ţi urmezi Instinctul tău Fundamental real: exprimarea Adevăratei tale Identităţi.
 
Când îţi schimbi priorităţile vieţii pentru a fi tot ceea ce eşti cu adevărat, ţi-ai angrenat, în sfârşit, Agenda Sufletului. Ţi-ai amintit motivul pentru a trăi. Şi ţi-ai amintit adevărul despre Divinitate - acela că Dumnezeu oferă totul şi nu cere nimic în schimb.
 
Ai rezolvat Dilema Dumnezeu. Şi, adânc în interior, îţi este limpede că orice dilemă din viaţa ta - şi chiar orice altă problemă de pe Pământ creată de om - poate fi rezolvată dacă suficient de mulţi dintre noi am decide că Dumnezeu este Iubire Pură, că noi suntem Iubire Pură şi că tot ce este nevoie pentru a ne schimba viaţa individuală şi lumea este să demonstrăm Iubirea Pură.
 
Aceasta, te asigur, va strica în totalitate planurile bine concepute, întrucât va smulge suportul raţionalizărilor politice, economice, sociale şi spirituale actuale pentru întregul nostru mod de trai.
 
Sugerez aici că tot ceea ce majoritatea oamenilor numesc „Dumnezeu" nu este o „persoană" mai-mare-decât-viaţa, ci mai curând o energie conştientă de sine, autogeneratoare şi capabilă să ia orice formă fizică - şi chiar ia orice formă fizică. Ea pare a fi o entitate precum noi (sau orice altă fiinţă simţitoare din Univers), dar este mult, mult mai extinsă decât atât. Iar când energia pe care tocmai am descris-o este proiectată prin noi sau de către oricare dintre noi, chiar poate fi simţită.
 
Cu acest cadru astfel stabilit, voi folosi în paginile de faţă cuvântul „Dumnezeu" ca scurtătură pentru o asemenea expresie energetică. Prin urmare, consideră cuvintele „Dumnezeu", „Iubire Pură", „Putere Supremă" şi „Energie" ca fiind interşanjabile în cadrul cărţii de fată.
   
Vreau să afirm acum că Iubirea Pură este cea mai transformatoare, impactantă şi eficientă forţă creatoare din Univers...
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0299 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.