Solomon vorbește despre reconectarea vieții tale

Solomon vorbește despre reconectarea vieții tale
-7,9%
Preț: 35,00 lei
38,00 lei (-7,89%)
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 9786066395434
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 240

DESCRIERE

Solomon vorbește despre reconectarea vieții tale – Dr. Eric Pearl, Frederick Ponzlov
 
... de ce medici de valoare, fizicieni şi cercetători din toată lumea sunt interesaţi de aparenta întâlnire întâmplătoare pe care dr. Eric Pearl a avut-o cu unul dintre pacienţii săi? Ce anume din acea întâlnire nu numai că i-a modificat şi accelerat traiectoria vieţii, în mod radical, dar, în cele din urmă, a influențat vieţile a milioane de oameni şi, mai mult decât sigur, îţi va influența şi ţie viaţa? Ce este acest fenomen?
 
În Reconectarea. Vindecă-i pe alţii, vindecă-te pe tine, dr. Pearl i-a învăţat pe cititori cum să acceseze şi să capteze un spectru de energie, Lumină şi informaţii foarte extins, care până acum nu a fost accesibil nimănui și nicăieri. Făcând acest lucru, el ne-a permis să transcendem tehnici energetice complexe de vindecare şi să producem vindecări adesea instantanee, permanente şi transformări pe viaţă! De atunci încoace, toată lumea a cerut cu tărie o a doua carte scrisă de Eric Pearl. Răspunsul său: „O să o scriu când voi avea altceva de spus.” Astăzi, dr. Pearl, în colaborare cu Frederick Ponzlov, are cu adevărat ceva nou de spus.
 
E posibil să trebuiască să reconsideri tot ce ai citit până acum despre vindecare, conștiință şi despre existenţa noastră cvadridimensională, de aici, de pe Pământ. Condus de spiritul lui Solomon – o inteligenţă extradimensională care vorbeşte prin Frederick –, trăieşte direct experienţa unor idei împărtăşite în timpul evoluţiei acestei transmodalităţi unice, cunoscută astăzi drept Vindecare Reconectivă. Acum poţi descoperi aceste idei şi le poţi aplica în viaţa ta – idei ce au revoluţionat lumea care se ocupă de vindecări şi ne-au dat cheia să accesăm imensa putere pe care o avem cu toţii în noi. Solomon vorbeşte…
...
Avem misiuni, ca să spunem aşa, în diverse planuri. Misiunea noastră de acum e foarte urgentă: necesitatea ca oamenii să-şi înţeleagă rolul pe care îl au în univers. Vin nişte vremuri extraordinare. Dar e şi mult efort. Am mai fost aici pentru tine, înainte. Am fost întotdeauna aici. Vom fi o parte din Ceea Ce Este, în timp ce te purtăm în inimile noastre. Iţi simţim energia. Sunt doar un intermediar pentru energia mai măreaţă. Fac parte din acea energie şi ţi-o transmit. Ea este aici, ca să ajute. Sunt un canal, la fel de mult ca tine. Suntem un lanţ care duce spre centru - Ceea Ce Este. Sunt reprezentantul unei alte faţete a acelei energii. Suntem mulţi indivizi, într-un câmp de forţă unic. Exprimăm diverse fatete ale unui adevăr mai măreţ, pe măsură ce el este dezvăluit. E posibil să întrebi dacă sunt o personalitate, pentru că sunt agreabil în această acţiune reciprocă. Dacă ar fi să fiu aici şi să te las să o cunoşti, ar exista valoare, dar nu ai recunoaşte-o. Aşadar, altfel spus, vorbesc prin intermediul lui Fred - şi, prin aceasta, oamenii sunt într-un fel validaţi, deoarece nu am probleme să judec pe nimeni. Nu voi judeca pe nimeni. Sunt aici doar ca să-i ajut să-şi amintească cine sunt, măreţia care sunt - acea măreţie existentă în toate formele de viaţă umane şi respectul cu care ar trebui tratat cineva. Odată ce acest lucru va fi realizat pe deplin, atunci, chiar veţi avea raiul...

CUPRINS:

Prolog: Povestea lui Eric
Prolog: Povestea lui Fred
Introducere de Eric Pearl

1. Cine este Solomon?
2. Vreau să te minunezi
3. Curgi mai departe
4. Intuiţia noastră este însumarea a Tot Ceea ce Este
5. Există un adevăr universal, în fiecare clipă din viaţă
6. Eliberându-te pe tine, îi ajuţi pe ceilalţi
7. Ascultă-ţi propria muzică
8. Viaţa ta este o energie magică a veşniciei, vizibilă în carne şi oase
9. Sunteţi purtătorii unei lumini măreţe
10. Eşti parte integrantă a un proces de mare amploare, care urmează
11. Ai încredere că eşti îndeajuns
12. Există o stare de extaz sublim în Neant
13. Problemele nu sunt probleme - sunt lecţii care trebuie învăţate
14. Răspunsul pe care ţi-l doreşti, îl ai deja
15. Ne descoperim pe "noi înşine", în interacţiunea cu ceilalţi
16. Valoarea de sine constă în înţelegerea faptului că tu eşti universul
17. Dă-ţi voie să crezi în capacitatea ta şi ea ţi se va arăta
18. Ignoră acea atracţie pentru suferinţă
19. Cheia în înţelegerea adevărului este ca el să sune adevărat în sufletul tău
20. Acordă-ţi răgazul de a te armoniza
21. Este vorba despre a clarifica, nu despre a complica
22. Dezvăluie-ţi sufletul
23. Nu putem face progrese, preamărind ceea ce ne diferenţiază
24. Nu îţi limita definiţia despre ce înseamnă succesul
25. Important este să înaintezi
26. Reconectează-te cu forţa superioară care este
27. Oriunde te afli, poate avea loc o vindecare
28. Entitatea în sine ştie de ce anume are nevoie
29. Trebuie să ştii că eşti un maestru
30. Ne creăm fiecare clipă din viaţa noastră - este lucrarea noastră de artă
31. Niciodată nu vor fi suficient de multe aplauze
32. Existenţa fiecăruia este o simfonie

Postfaţă: Instrucţiuni de a continua lucrarea, din partea lui Solomon
Epilog din partea lui Frederick
Epilog din partea lui Eric
Mulţumiri
Despre autori

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.0216 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.