Sinele integral

Sinele integral
Preț: 28,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 9786066393300
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 256

DESCRIERE

Sinele integral. Cum obtii succesul deblocandu-ti creativitatea, relatiile si performanta - Mike Robbins
 
... pentru a reuşi cu adevărat, mai ales în lumea afacerilor de astăzi, trebuie să vrem să ne aducem întregul sine în munca pe care o facem. Iar pentru ca echipele şi organizaţiile din care facem parte să prospere, este esenţial să creăm şi un mediu în care oamenii să simtă suficientă siguranţă pentru a aduce la muncă tot ceea ce sunt ei. Liniile de demarcaţie dintre viaţa noastră personală şi cea profesională s-au şters mai mult decât oricând în ultimii ani, chiar şi în cele mai structurate şi tradiţionaliste dintre companii.
 
Aducerea întregului nostru sine la muncă înseamnă să venim cu autenticitate, să conducem cu modestie şi să nu uităm că suntem cu toţii fiinţe umane vulnerabile, imperfecte, care fac ce pot mai bine. De asemenea, înseamnă să avem curajul de a ne asuma riscuri, de a ne exprima, de a cere ajutor, de a ne conecta cu alţii într-un mod autentic şi de a ne da voie să fim văzuţi aşa cum suntem cu adevărat.
 
Nu ne este întotdeauna uşor să ne prezentăm aşa, mai ales la locul de muncă. Şi e nevoie de angajament, intenţie şi curaj pentru ca liderii şi organizaţiile să creeze medii care să favorizeze acest tip de autenticitate şi umanitate.
 
Cercetarile si experientele mele mi-au aratat ca, atunci cand ne aducem intregul sine la munca in acest fel, nu doar ca este mai probabil sa cream succes si implinire pentru noi insine, dar reusim sa avem cel mai mare impact asupra celor din jur...
 
CUPRINS:
 
Cuvinte de apreciere pentru cartea Sinele integral
Introducere    
Principiul 1 / Fii autentic    
Principiul 2 / Foloseşte puterea aprecierii    
Principiul 3 / Concentrează-te pe inteligenţa emoţională    
Principiul 4 / Adoptă un cadru mental de creştere
Principiul 5 / Creează o echipă de campionat    
Să punem totul laolaltă    
Resurse    
Mulţumiri    
Despre autor
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0222 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.