Si daca acesta este raiul

Si daca acesta este raiul
Preț: 33,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-606-756-017-6
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 236

Scrie o recenzie!

*
?
Completați numele sau diminutivul dumneavoastră
?
Adresa dvs de e-mail, câmp opțional. Completați dacă doriți să primiți prin e-mail eventualele replici/răspunsuri.
*
?
Scrieți un titlu relevant pentru review-ul dvs, folosind cuvinte reprezentative pentru descrierea produsului care urmează să o faceți.
*
?
Textul review-ului, vorbiți la obiect, oferiți câte mai multe detalii.
*
1 2 3 4 5
?
Acordați o notă produsului (în funcție de caracteristici, raport preț/calitate, etc.): de la cinci stele, dacă sunteți foarte mulțumit, până la o stea, dacă sunteți foarte nemulțumit.
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

DESCRIERE

Si daca acesta este raiul? Cum m-am eliberat de convingerile limitatoare, reîncepând sa traiesc - Anita Moorjani
 
... daca este adevarat ca viata se refera la calatorie, si nu la destinatia ei, putem trage oare concluzia ca noi traim deja în rai, chiar în aceasta viata fizica de pe pamânt? Foarte multe dintre experientele pe care le traim în aceasta viata le putem eticheta oricum, numai ca paradisiace nu. Ce s-ar întâmpla însa daca am întelege cât de puternici suntem în realitate, suficient de puternici pentru a ne modela asa cum dorim realitatea interioara si exterioara?

Anita Moorjani este ferm convinsa ca noi putem face acest lucru. Procesul, ne explica ea, presupune demontarea anumitor mituri culturale pe care am ajuns sa le confundam cu niste adevaruri imuabile. Convingerile de gen: "Noi primim numai ce meritam", "Iubirea de sine este egoista" si "Coincidentele nu sunt altceva decât simple coincidente" ne sunt inscriptionate în psihicul subconstient înca de la nastere. De aceea, ele sunt extrem de puternice, influentând negativ generatie dupa generatie.
 
Dupa experienta mortii sale iminente, Anita Moorjani a început sa transpuna în fapt adevarurile pe care le-a aflat în lumea de dincolo, descoperind ca renuntarea la aceste mituri depasite au ajutat-o sa experimenteze raiul nu sub forma unui loc fizic, ci a unei stari de spirit, chiar aici si acum.
 
În aceasta carte, ea analizeaza aceste mituri larg raspândite, împartasind povesti si exemple din viata ei si scotând la lumina minciunile care se ascund sub suprafata lor. Prin eliberarea de aceste convingeri gresite, sustine Moorjani, noi putem uita de teama, de durerea sufleteasca si de limitarile autoimpuse, traindu-ne viata plenar si cu bucurie.
 
CUPRINS:
 
Introducere
Capitolul 1 Mit: Primesti ceea ce meriti... 1
Capitolul 2 Mit: Iubirea de sine este egoista... 13
Capitolul 3 Mit: Adevarata iubire înseamna ca totul este permis... 31
Capitolul 4 Mit: Eu nu sunt în regula, tu nu esti în regula... 51
Capitolul 5 Mit: Sistemului de îngrijire a sanatatii îi pasa de sanatatea noastra... 75
Capitolul 6 Mit: Este doar o coincidenta... 101
Capitolul 7 Mit: Noi platim pentru pacatele noastre în momentul mortii... 121
Capitolul 8 Mit: Oamenii spirituali nu au un ego... 141
Capitolul 9 Mit: Femeile sunt sexul slab... 165
Capitolul 10 Mit: Trebuie sa ramânem întotdeauna pozitivi... 185
Cuvânt de încheiere... 203
Multumiri... 209
Despre autoare... 213
 
 
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0311 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.