Si adevarul va va elibera. Vol. 2

Si adevarul va va elibera. Vol. 2
Preț: 33,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
Autor:
ISBN: 973-1965-09-3
Editura:
Anul publicării: 2006
Pagini: 456

DESCRIERE

…putem fi cu adevărat liberi doar atunci când ne respectăm şi ne iubim pe noi înşine, dar umanitatea, colectiv şi individual, găseşte acest lucru greu de făcut.

Ca rezultat, noi proiectăm în această lume dezgustul de sine, şi chiar ura de sine, care este cancerul spiritual din interiorul nostru. Frământările interioare devin frământările exterioare ce le vedem la buletinele de ştiri. Unii dintre cei mai agresivi oameni pe care i-am întâlnit, au fost cei care nu simt nici un pic de iubire şi respect pentru ei înşişi.

Dacă gândurile şi atitudinile noastre se schimbă, la fel se va schimba şi viaţa pe această planetă. Dacă ne vindecăm pe noi, vom vindeca planeta.

Conştiinţa Paznicului închisorii ştie acest lucru. Pentru a menţine haosul exterior şi conflictul, ea ştie că noi, oamenii, trebuie să fim manipulaţi să simţim haos şi conflict interior. Apoi vom emite energii-gând care să reflecte starea noastră interioară de nelinişte şi dizarmonie spre câmpurile energetice ale pământului, creând astfel boli şi dizarmonii planetare, care sunt esenţiale pentru menţinerea închisorii de vibraţii.

Religia dogmatică a fost folosită cu un efect fantastic de-a lungul a mii de ani pentru a alimenta şi exploata emoţii precum frica, vinovăţia şi sentimentul de a fi "nedemn".

Cuprins:

CAPITOLUL 1 - Cum au păcălit datoriile ... 7

CAPITOLUL 2 - Mâna ascunsă ... 68

CAPITOLUL 3 - Statele cu un singur partid ... 163

CAPITOLUL 4 - Fascismul psihologic ... 247

CAPITOLUL 5 - Cult sau păcăleală ... 295

CAPITOLUL 6 - Satul global ... 325


PARTEA A DOUA - Libertatea ... 349
CAPITOLUL 7 - Noi suntem Paznicii închisorii ... 350

CAPITOLUL 8 - Libertatea numită iubire ... 387

CAPITOLUL 9 - în sfârşit liberi ... 409

CAPITOLUL 10 - Vă iubesc, doctore Kissinger! ... 434

Post-scriptum ... 444
Bibliografie ... 446

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0382 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.