Sfintii parinti despre cum sa dobandim ajutorul lui Dumnezeu

Sfintii parinti despre cum sa dobandim ajutorul lui Dumnezeu
Preț: 10,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-606-8633-30-5
Anul publicării: 2020
Pagini: 160
Categoria: Religie

DESCRIERE

Sfintii parinti despre cum sa dobandim ajutorul lui Dumnezeu - Editura de Suflet
 
... sa nu-si pună nădejdea în puterile sale pe calea mântuirii, ci doar în ajutorul lui Dumnezeu (Avva Isaia), în dreapta Celui Preaînalt „care face să se teamă, „punându-i pe fugă, pe toţi potrivnicii omului" (Sfântul Vasile cel Mare).
 
O carte, aşadar, care îşi propune să ne prezinte, în chip lămuritor, modul in care un creştin poate fi ajutat de Dumnezeu întru cele ale acestei vieţi, arătandu-i care sunt bunurile de căpătâi pe care ar trebui să le ceară acesta Dăruitorului a toate, cum să dobândească harul lui Dumnezeu şi bucuria cea de Sus şi cum să-I mulţumească Stăpânului a toate mai apoi pentru ajutorul primit şi să socotească pururea în cugetul său cele dobândite - înmulţind prin aceasta darul dintru înalt.

Bine primită în cele câteva ediţii în limba rusă, apărute până astăzi, nădăjduim că sfaturile adunate în această carte vor fi de folos, de asemenea, şi creştinilor de la noi, tot mai însetaţi de a cunoaşte izvoarele duhovniceşti cele mai de încredere şi de a-şi chivernisi viaţa sub cârmuirea cea neînşelătoare a Sfinţilor Părinţi.
 
CUPRINS:
 
Cuvant inainte
Ajutorul lui Dumnezeu    
Povestiri minunate ale Parintilor despre ajutorul lui Dumnezeu
Cererea ajutorului celui dumnezeiesc
Ajutorul de la Dumnezeu şi faptele noastre    
îndrăzneala cea rea
Evlavia creştinului        
Bunătatea lui Dumnezeu    
Bunurile pământeşti
Adevăratele daruri    
Mulţumirea pentru ajutorul primit de Sus    
Harul    
Fericirea    
Dragostea de Dumnezeu
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0236 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.