Sfideaza adversitatile si obtine succesul

Sfideaza adversitatile si obtine succesul
Preț: 49,90 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-606-8709-09-3
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 208

DESCRIERE

Sfideaza adversitatile si obtine succesul - Rom Brafman
 
... in prezent, suntem pe cale să aflăm mai multe despre noi înşine decât am ştiut vreodată în trecut. Una dintre cele mai profunde convingeri pe care am căpătat-o prin studiul psihologiei este aceea că pare să nu existe nicio limită pentru puterea spiritului uman de a-şi reveni după regrese şi dificultăţi.
 
Ca psihoterapeut am lucrat cu indivizi care au trecut prin situaţii incredibil de dificile, dar au reuşit să găsească calea pentru a le depăşi. Cumva, ei au reuşit să persevereze împotriva potrivniciilor şi să-şi schimbe soarta pe care părea că le-a rezervat-o viaţa. Această capacitate de a obţine succesul în ciuda adversităţilor este unul dintre aspectele cele mai fascinante ale psihicului uman. Şi, până recent, psihologii cunoşteau foarte puţine lucruri despre acest aspect.

Părerea predominantă în psihologie era că, în mod realist, puţini îşi pot depăşi circumstanţele. Şi, deoarece psihologii se concentrau pe înţelegerea cauzelor şi efectelor bolilor psihice, au trecut cu vederea cauzele şi efectele care au făcut ca unii indivizi să învingă dificultăţile şi să demonstreze o surprinzătoare rezilienţă.

Perspectiva în domeniul psihologiei s-a schimbat complet din întâmplare. Realizând studii pe grupuri de indivizi vreme de mai mulţi ani, cercetătorii au dat peste mari grupuri care păreau să sfideze dogmele...
 
CUPRINS:
 
Prolog
1. Oameni care răzbat impotriva sorţii potrivnice 15
Forţa interioară 39
2. Lumina reflectorului psihic 41
3. Găsirea sensului 59
4. Angajamentul neclintit 83
Atitudinea 101
5. Temperamentul şi succesul 103
6. Umorul neutralizează dificultăţile 119
Suportul social 139
7. Importanţa unui mentor 141
8. Punerea cunoştinţelor în practică 159
Pentru tine însuţi 165
Pentru angajaţii sau subalternii tai 169
Pentru copiii tai 173
Epilog 179
Note 183
Mulţumiri 195
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0337 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.