Sfaturi de pe vremea bunicii. Trucuri în bucătărie

Sfaturi de pe vremea bunicii. Trucuri în bucătărie
Preț: 24,90 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-606-8657-21-9
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 224

DESCRIERE

Sfaturi de pe vremea bunicii. Trucuri în bucătărie
 
... parcurgând această carte, veți simți că aveți alături o adevărată prietenă și un izvor nesecat de soluții ingenioase. De ce s-au inventat bunicile sfătoase dacă nu pentru a ne transmite trucurile lor pline de înțelepciune?!
 
Odată ce ai intrat în bucătărie, devine inevitabilă întâlnirea cu felurite provocări care te pot lăsa fără replică: supa este ori prea grasă, ori prea sărată, carnea a ieșit prea tare, salata e veștedă, spaghetele se lipesc, nobilul sufleu s-a lăsat, aroma de varză a cotropit toată casa, mâinile îți miros a usturoi, și, ca tabloul să fie complet… musafirii bat deja la ușă. Iar acesta este momentul în care îți aduci aminte că rezervele de cafea și de alcool sunt pe terminate. Noroc că ai acum la îndemână neprețuitele sfaturi de pe vremea bunicii, care te scot din orice încurcătură!
 
Cartea cuprinde două secțiuni mari: „Sugestii pentru bucătărie” și „Păstrarea proviziilor”, ambele doldora de tertipuri și trucuri frumos ordonate alfabetic, ceea ce o face extrem de ușor de utilizat. Toate sfaturile au fost selectate, verificate și formulate cu mare atenție.
 
Încă de la început, primești o listă cu lucrurile care nu trebuie să îți lipsească niciodată din bucătărie. Cu acest set de „prim ajutor“ și cu un strop de fantezie se pot remedia multe situații neprevăzute din bucătărie. Vei învăța cum să rezolvi orice urgențe culinare, cum să revigorezi ingredientele și să transformi preparatele în adevărate delicii, cum să depozitezi proviziile corespunzător, dar și cum să previi surprizele neplăcute care ar putea apărea în viitor.
 
Cartea aceasta vă ajută să faceți față problemelor mici (și mari!) din bucătărie. Găsiți aici sugestii și idei pentru felul în care mâncărurile nereușite și alimentele care nu mai sunt chiar fără cusur pot deveni, totuși, utilizabile. De asemenea, o puteți considera un îndreptar care vă va învăța cum să preveniți în viitor situațiile neplăcute.
 
Dincolo de aceasta, vă arată tertipuri și trucuri pentru felul în care vă puteți ușura munca din bucătărie și din gospodărie.
 
CUPRINS:

Cuvânt-înainte
Sugestii pentru bucătărie – de la A la Z
Păstrarea proviziilor – de la A la Z

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi - Cultura generala/Timp liber

Created in 0.0205 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.