Sfatul pe care nu l-am dat. Depășirea propriilor limite

Sfatul pe care nu l-am dat. Depășirea propriilor limite
Preț: 42,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-606-44-0999-7
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 208

DESCRIERE

Sfatul pe care nu l-am dat. Depășirea propriilor limite - Mark Epstein
 
... mulți dintre noi am avut parte de cel puțin o traumă care ne-a marcat destinul. Cum am trecut peste ea, dacă am trecut, a depins, în primul rând, de puterea de a îndepărta gândurile nefericite care nu ne dădeau pace.

În Sfatul pe care nu l-am dat, Mark Epstein aduce în discuție mai multe astfel de cazuri tulburătoare și tipul de terapie care a dat roade de fiecare dată. Este o carte în care ni se revelează cele Opt Căi Împreunate, o noțiune budistă tradițională aplicată de autor în contextul psihanalizei, ilustrând parcursul care duce la o viață sănătoasă.
 
Mark Epstein (n. 1953) este psihoterapeut și scriitor american. În operele sale citează învățămintele lui Buddha și le compară cu viziunea despre traumă a lui Sigmund Freud. Este absolvent al Harvard College și Harvard Medical School. Practică budismul încă din primii ani de facultate, când a participat pentru prima oară la o tabără de meditație, și introduce frecvent tehnicile budiste în ședințele de psihoterapie.
 
Sfatul pe care nu l‑am dat a fost publicată în 2018, fiind cea de‑a șaptea carte dedicată importanței practicilor budiste și a mindulnessului în cadrul terapiei. Locuiește în New York, unde are un cabinet privat de psihoterapie, și este căsătorit cu artista Arlene Shechet, cu care are doi copii.
 
CUPRINS:
 
Nota autorului
Introducere
 
Unu
Înţelegerea Corectă

Doi
Motivația Corectă

Trei
Limbajul Corect

Patru
Faptele Corecte

Cinci
Mijlocul de Trai Corect

Şase
Efortul Corect

Şapte
Mindfulnessul Corect.

Opt
Concentrarea Corectă.
Epilog
Mulțumiri
Note
Indice

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0373 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.