Sfârșitul lumii tale. Conversatii sincere, necenzurate despre natura iluminării

Sfârșitul lumii tale. Conversatii sincere, necenzurate despre natura iluminării
Preț: 29,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
Autor:
ISBN: 978-606-8460-77-2
Editura:
Anul publicării: 2019

DESCRIERE

Sfârșitul lumii tale. Conversatii sincere, necenzurate despre natura iluminării - Adyashanti
 
Adyashanti ne oferă o perspectivă reală, plină de calm și de claritate, asupra capcanelor în care egoul nostru poate să cadă pe calea iluminării, fără ca autorul să încerce însă să-și impună punctul de vedere sau să-și promoveze ostentativ propria agendă de îndrumător spiritual.
 
Sfârșitul lumii tale este o invitație la abandon și experimentare: a credințelor, a învățăturilor deja dobândite, a fricilor care ne țin captivi. Este, pe de altă parte, o explorare plină de forță, luciditate și sinceritate a procesului de trezire din starea de vis, o stare în care majoritatea oamenilor nu știu că se află, o lecție fără ocolișuri despre ceea ce se întâmplă cu noi după trezire și despre iluziile pe care ni le facem în legătură cu semnificația și forma pe care o poate lua acest proces.
 
„Trezirea spirituală este amintire. Nu înseamnă să devenim ceva ce nu suntem deja. Nu este vorba de transformarea noastră. Nu este vorba de schimbarea noastră. Este o amintire a ceea ce suntem, de parcă am fi știut asta cândva și pur și simplu am uitat. În momentul producerii amintirii, dacă amintirea este autentică, aceasta nu este privită ca un lucru personal. Cu niciun chip, nu există trezire „personală”, deoarece „personal” ar implica separare. „Personal” ar însemna că cel care se trezește sau devine iluminat sunt „eu” sau egoul meu.

Când avem de-a face cu o trezire o autentică, devine foarte clar că însăși trezirea nu este personală. Este Spiritul universal sau conștiința universală care se trezește în sine. Mai degrabă decât trezirea „mea”, putem spune că ceea ce suntem se trezește dinăuntrul „meu”. Ceea ce suntem se trezește dinăuntrul celui care caută. Ceea ce suntem se trezește prin căutare. ” (Adyashanti)
 
CUPRINS:
Mulțumiri
Cuvânt înainte al editorului, de Tami Simon
Explorarea vieții de după trezire
Trezirea autentică și dezorientarea care-i poate urma
„Am avut-o, am pierdut-o”
Atingem Nirvana prin intermediul Samsarei
Ieșim din ascunzătoare
Amăgiri obișnuite, capcane și obstacole
Viața ne pune față în față cu noi înșine pentru a ne trezi
Componenta energetică a trezirii
Când trezirea pătrunde în minte, inimă și în profunzimile ființei
Efort sau grație
Starea naturală
Povestea nunții
Un interviu cu Adyashanti
Despre autor
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0252 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.