Sensul ocult al iertarii

Sensul ocult al iertarii
Preț: 27,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-606-8162-47-8
Anul publicării: 2010
Pagini: 240

DESCRIERE

Iertarea în sens maniheean nu înseamnă nicidecum că nu trebuie să opunem nici o rezistenţă răului.

Dimpotrivă, dacă trebuie exclusă orice formă de aplicare exterioară sau interioară a forţei faţă de un alt om, faţă de greşelile, de rătăcirile şi mai ales faţă de răul sau minciuna care vin de la el, tuturor acestor lucruri trebuie să li se opună o voinţă puternică de a realiza binele şi adevărul, o voinţă care să fie orientată, în limita forţelor şi a posibilităţilor existente, spre repararea răului şi neadevărului.

Cu alte cuvinte, în viaţă apar foarte des nişte situaţii în cazul cărora iertarea trebuie să rămână un act pur interior, în timp ce spre exterior trebuie să se iasă în întâmpinarea răului şi neadevărului în modul cel mai curajos şi mai hotărât.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0288 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.