Semnale despre Lumea de Dincolo
35,00 lei
38,00 lei (-7,89%)

Semnale despre Lumea de Dincolo

Semnale despre Lumea de Dincolo
-7,9%
Preț: 35,00 lei
38,00 lei (-7,89%)
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 9786066393867
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 272

DESCRIERE

Semnale despre Lumea de Dincolo – Dr. Christopher Kerr, Dr. Carine Mardorossian
 
... prima carte ce validează visele și viziunile semnificative din pragul morții!
 
Dr. Christopher Kerr este medic într-un azil de îngrijiri paliative. Așadar, toți pacienții lui mor. Însă, în fața morții, miile de oameni de care a avut grijă i-au vorbit despre dragoste și har...
 
Dincolo de realitățile fizice ale morții există procese nevăzute ce confirmă remarcabil viața. Acestea includ vise care nu seamănă cu niciun vis obișnuit. Descrise ca „mai reale decât realul”, aceste experiențe de sfârșit de viață reînvie relațiile din trecut, evenimentele semnificative și temele legate de dragoste și iertare. Ele restabilesc sensul vieții și marchează trecerea de la suferință la consolare și acceptare.
 
Bazându-se pe cercetări extinse și pe lucrul cu peste 1 400 de pacienți, dr. Kerr demonstrează că visele și viziunile înainte de moarte sunt evenimente extraordinare ce umanizează procesul muririi și arată că moartea nu înseamnă sfârșitul vieții, ci o transcendere a ei.
 
„Experiențele de la finalul vieții sunt centrate pe istoriile personale, pe înțelegerea de sine, pe relații concrete și evenimente singulare. Ele sunt alcătuite din imagini și descrieri succinte care vin din experiențele de viață ale fiecărei persoane mai degrabă decât din preocupări abstracte față de Marele Dincolo. Sunt despre plimbări retrăite în pădure, alături de un părinte iubitor, plimbări cu mașina ori excursii la pescuit cu membri apropiați ai familiei sau conțin detalii aparent insignifiante, precum textura sau culoarea hainelor cuiva drag, senzația botului catifelat al unui cal sau freamătul frunzelor unui plop din curtea din spate a casei copilăriei. Cei dragi demult pierduți se întorc pentru a liniști, răni din trecut sunt vindecate, legături slabe sunt reînnodate, conflicte de‑o viață sunt rezolvate, se ajunge la iertare. “
 
CUPRINS:
 
Dedicație
Introducere
 
Capitolul 1
De unde am pornit

Capitolul 2
Când te poticnești la plecare

Capitolul 3
Ce se vede din pat

Capitolul 4
Un ultim răgaz

Capitolul 5
Murim după cum trăim

Capitolul 6
lubirea nu are limite

Capitolul 7
Copiii și limbajul morţii

Capitolul 8
Mințile care funcționează altfel

Capitolul 9
Pentru cei lăsați în urmă

Capitolul 10
Dincolo de interpretarea viselor

Epilog
Mulțumiri

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0277 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.