Secretul (The Secret) - Rhonda Byrne

Secretul (The Secret) - Rhonda Byrne
-10,7%
Preț: 50,00 lei
56,00 lei (-10,71%)
Disponibilitate: în stoc la furnizor
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 216

DESCRIERE

The Secret. Secretul - Rhonda Byrne
 
·Legea atractiei spune ca lucrurile asemanatoare se atrag, astfel încât un gând atrage catre dumneavoastra gânduri asemanatoare. ·Gândurile sunt magnetice si au o anumita frecventa. Pe masura ce gânditi, ele sunt transmise în Univers si atrag „magnetic" toate lucrurile care sunt pe aceeasi frecventa. Orice emisie se întoarce la sursa - la dumneavoastra. ·Sunteti asemenea unui turn de transmisie uman, care transmite pe frecventa gândurilor dumneavoastra. Daca vreti sa schimbati ceva în propria viata, schimbati frecventa prin schimbarea gândurilor dumneavoastra. ·Gândurile dumneavoastra actuale va creeaza viata din viitor. Lucrurile la care va gânditi cel mai mult sau asupra carora va concentrati cel mai mult se vor manifesta ca experienta dumneavoastra de viata. ·Gândurile dumneavoastra se materializeaza.
 
SECRETUL simplificat: ·Legea atractiei este o lege a naturii. Este la fel de impartiala ca si legea gravitatiei. ·Nimic nu apare în viata dumneavoastra fara sa fi fost chemat prin gânduri persistente. ·Pentru a sti ce gânditi, puneti-va întrebarea cum va simtiti. Emotiile sunt instrumente de valoare care va spun pe loc ceea ce gânditi. ·Este imposibil sa va simtiti rau si sa aveti în acelasi timp gânduri bune. ·Gândurile va determina frecventa si sentimentele si senzatiile va spun imediat pe ce frecventa sunteti. Atunci când va simtiti rau, sunteti pe o frecventa care atrage mai multe lucruri rele. Atunci când va simtiti bine, atrageti catre dumneavoastra, cu putere, mai multe lucruri bune. ·Pârghiile Secrete, cum ar fi amintiri placute, scene din natura sau muzica preferata, va pot schimba sentimentele si senzatiile si va pot comuta frecventa într-o clipa. ·Sentimentul iubirii are cea mai înalta frecventa pe care o puteti emite. Cu cât este mai mare iubirea pe care o simtiti si o emiteti, cu atât mai mare va fi puterea pe care o puteti folosi.
 
Cum sa folosim SECRETUL: ·Procesul Creatiei va ajuta sa creati ceea ce doriti cu trei pasi simpli: cereti, credeti si primiti. ·A cere Universului ceea ce doriti este o ocazie de a va lamuri ce vreti. Atunci când v-ati clarificat spiritul si mintea, ati cerut de fapt. · A crede înseamna sa actionati, sa vorbiti si sa gânditi ca si cum ati fi primit deja ceea ce ati cerut. Atunci când emiteti frecventa specifica receptarii, legea atractiei mobilizeaza oamenii, evenimentele si circumstantele pentru ca dumneavoastra sa primiti ceea ce doriti. · A primi înseamna sa simtiti la fel cum ati simti atunci când dorinta v-ar fi împlinita. Simtindu-va bine acum, va comutati pe frecventa a ceea ce doriti. ·Pentru a slabi, nu va concentrati pe „pierderea în greutate". În schimb, concentrati-va pe greutatea dumneavoastra ideala, perfecta. Traiti senzatia ca aveti greutatea optima si o veti „chema". ·Universul nu are nevoie de timp pentru a materializa ceea ce doriti. Este la fel de usor sa materializeze un dolar sau un milion de dolari. ·A începe cu lucruri mici, cum ar fi o ceasca de cafea ori cu locurile de parcare, este o cale usoara de a aplica legea atractiei în tot ceea ce faceti. Manifestati-va cu putere intentia pentru a atrage lucruri mici. Pe masura ce va veti încerca puterea de a atrage, veti ajunge sa creati lucruri mult mai importante. ·Creati-va anticipat fiecare zi, gândindu-va la felul în care vreti sa se desfasoare si astfel va veti crea în mod premeditat întreaga viata.
 
PROCESE PUTERNICE ·Asteptarile constituie o forta de atractie puternica. Asteptati-va sa obtineti lucrurile pe care le doriti si nu va asteptati la lucrurile pe care nu le doriti. ·Recunostinta este un proces puternic de schimbare a energiei si de aducere în viata dumneavoastra a cât mai mult din ceea ce doriti. Fiti recunoscatori pentru ceea ce aveti deja si veti atrage mai multe lucruri bune. ·Multumind anticipat pentru ceea ce doriti, dati mai multa forta dorintelor si trimiteti un semnal mult mai puternic Universului. ·Vizualizarea este procesul crearii de imagini mentale în care va bucurati de ceea ce doriti. Atunci când vizualizati, generati gânduri si sentimente puternice ca aveti acum ceea ce doriti. ·Legea atractiei va retrimite acea realitate, exact asa cum ati vazut-o mental. ·Pentru a folosi legea atractiei în avantajul dumneavoastra, transformati-o într-un mod obisnuit de a fi, nu doar într-un eveniment momentan.. La sfârsitul fiecarei zile, înainte de a merge la culcare, faceti o trecere în revista a evenimentelor prin care ati trecut în acea zi. Toate evenimentelor sau momentele care nu au fost asa cum doreati trebuie retraite mental în felul în care ati fi dorit sa se petreaca.
 
SECRETUL folosit pentru optimizarea relatiilor ·Atunci când vreti sa „atrageti" o relatie, asigurati-va ca atât gândurile, cuvintele si actiunile dumneavoastra, cât si conditiile din mediul înconjurator nu va contrazic dorintele. ·„Munca" dumneavoastra sunteti chiar dumneavoastra. Daca nu va „umpleti" mai întâi propria fiinta, nu aveti nimic de daruit nimanui. ·Tratati-va cu iubire si cu respect si veti atrage oameni care va vor arata iubire si respect. ·Atunci când nu va simtiti bine în propria piele, blocati iubirea si veti atrage în schimb mai multi oameni si mai multe situatii care vor continua sa perpetueze aceeasi senzatie. ·Concentrati-va asupra calitatilor pe care le apreciati la dumneavoastra si legea atractiei va va arata mai multe lucruri minunate despre propria persoana. ·Pentru a face ca o relatie sa fie asa cum doriti, concentrati-va pe ceea ce apreciati la cealalta persoana si nu pe lucrurile despre care ati putea sa va plângeti. Atunci când va concentrati asupra punctelor tari, veti avea de-a face cu mai multe manifestari asemanatoare.
 
SECRETUL în slujba sanatatii ·Efectul placebo este un exemplu al legii atractiei în actiune. Atunci când un pacient crede cu adevarat ca tableta este leacul, el primeste ceea ce crede si se vindeca. ·„Concentrarea pe sanatatea perfecta" este ceva ce putem face toti în profunzimea fiintei noastre, în ciuda tuturor lucrurilor care se pot întâmpla în afara noastra. ·Râsul atrage bucuria, elimina negativitatea si duce la vindecari miraculoase. ·Boala este tinuta în corp de gând, prin observarea bolii si prin atentia acordata starii de boala. Daca se întâmpla sa nu va simtiti bine, nu vorbiti despre asta, altfel situatia se va agrava. Daca ascultati oamenii vorbind despre boala lor, adaugati energie bolii. Mai bine, schimbati discutia catre lucruri bune si trimiteti gânduri puternice, vizualizându-i pe acei oameni în stare de sanatate deplina. ·Credintele privind îmbatrânirea sunt doar în mintile noastre, deci sa eliminam acele gânduri din constiinta noastra. Sa ne concentram pe sanatatea perfecta si pe tineretea fara batrânete. ·Nu ascultati mesajele societatii privind bolile si îmbatrânirea. Mesajele negative nu va slujesc.
 
SECRETUL în slujba lumii ·Atrageti lucrurile carora le rezistati, fiindca sunteti puternic concentrati asupra lor din punct de vedere emotional. ·Nu puteti ajuta lumea concentrându-va asupra lucrurilor negative. În timp ce va concentrati asupra evenimentelor negative, nu numai ca le furnizati energie, dar aduceti si mai multe lucruri negative în viata dumneavoastra. ·În loc sa va concentrati pe problemele lumii, acordati atentie si energie încrederii, iubirii, belsugului, educatiei si pacii. ·Nu vom epuiza niciodata lucrurile bune, fiindca sunt mai mult decât suficiente pentru fiecare. Viata presupune abundenta. ·Aveti capacitatea de a accesa aceste provizii nelimitate, prin gândurile si sentimentele dumneavoastra, si de a le aduce în propria viata. ·Pretuiti si binecuvântati toate lucrurile din lume si veti anihila negativitatea si neîntelegerile, trecând astfel pe cea mai înalta frecventa - cea a iubirii.
 
CUPRINS:
 
Cuvânt înainte
Mulţumiri
Secretul dezvăluit
Secretul simplificat
Cum să folosim Secretul
Procese puternice
Secretul folosit pentru obţinerea banilor
Secretul folosit pentru optimizarea relaţiilor
Secretul în slujba sănătăţii
Secretul în slujba lumii
Secretul în slujba dumneavoastră
Secretul în slujba vieţii
Bibliografii

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0207 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.