Secretul suprem. Vol. 1

Secretul suprem. Vol. 1
Preț: 42,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 440

DESCRIERE

Secretul suprem. Vol. 1 - David Icke
…se arata, folosind surse bine documentate, ca aceleasi linii genealogice controleaza de mii de ani planeta Pamant, precum si modul in care omenirea este atent manipulata. In acelasi timp, acesti monstri cu chipuri umane au suprimat treptat cunoasterea spirituala si ezoterica ce ne-ar putea elibera din actuala inchisoare mentala si emotionala in care suntem tinuti. Ne aflăm în pragul unei incredibile schimbări globale, la o răscruce de drumuri în care deciziile noastre vor influenţa multă vreme de acum înainte destinul planetei Pământ.
Avem astăzi posibilitatea să descuiem porţile închisorii mentale şi psihice în care a fost întemniţată de mii de ani rasa umană. La fel de bine, le putem permite gardienilor care deţin controlul să îşi ducă la bun sfârşit planurile de menţinere în sclavie şi de îndoctrinare mentală, emoţională, spirituală şi fizică a tuturor bărbaţilor, femeilor şi copiilor de pe această planetă, prin instaurarea unui guvern mondial, a unei armate, a unei bănci centrale şi a unei monede unice, precum şi prin implantarea de microcipuri în trupul fiecărui individ în parte.
CUPRINS:
Trăim într-o lume liberă? INTRODUCERE Zile de cumpănă? CAPITOLUL 1 Au aterizat marţienii?... 19 CAPITOLUL 2 "Nu spune nimic despre reptile!"... 49 CAPITOLUL 3 Frăţia Babiloniană... 105 CAPITOLUL 4 Rule Britannia... 151 CAPITOLUL 5 Cavalerii Soarelui... 172 CAPITOLUL 6 Aceeaşi faţă sub o mască diferită... 213 CAPITOLUL 7 Ţara celor "liberi"... 252 CAPITOLUL 8 Bani din nimic... 295 CAPITOLUL 9 Babilonul global... 313 CAPITOLUL 10 Soarele Negru... 352 CAPITOLUL 11 Reţeaua la ora actuală... 391 CAPITOLUL 12 Sub influenţa drogurilor... 428

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0369 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.