Secretul barbatilor fericiti

Secretul barbatilor fericiti
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-606-8560-62-5
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 224

DESCRIERE

Secretul barbatilor fericiti - barbatul, dragostea si cuplul - Yvon Dallaire
 
Cartea de fata se adreseaza tuturor barbatilor care au crezut ca „printesa" lor nu se va schimba niciodata si care nu si-au dorit nicicând lucrurile oferite în final de viata de cuplu. Tuturor acelora care se gândesc serios la o despartire temporara sau la divort. Barbatilor care, crezând ca si-au gasit femeia vietii, si-au dat seama rapid ca aceasta corespunde tot mai putin imaginii pe care si-o construisera despre ea si pe care partenera le-o prezentase. Tuturor barbatilor care au impresia ca numai ei se afla într-o astfel de situatie.
 
Aceasta carte se adreseaza tuturor barbatilor care cred ca ar fi mai fericiti daca partenera lor n-ar mai complica lucrurile atât de mult; daca aceasta s-ar preocupa mai putin în legatura cu ceea ce s-ar putea întâmpla; daca ea ar avea mai multa încredere în viitor si în el; daca ar tine cont mai mult de nevoile si de dorintele lui sexuale; daca ar petrece mai putin timp ocupându-se de copii; daca ar fi mai putin preocupata de treburile gospodaresti; daca l-ar lasa mai des în pace; daca nu l-ar mai critica atât de frecvent; daca el n-ar trebui sa-i dovedeasca mereu ca o iubeste; daca ea ar vorbi mai putin si l-ar asculta, daca... daca...
 
CUPRINS:
 
Preambul: Abordarea psihosexuala aplicata cuplurilor... 7
Prefata: Traiul cu o femeie... 11
Cuvânt înainte: Satisfactia conjugala... 15
Introducere: Cui îi este adresata aceasta carte?... 17
1. Implicarea sau neimplicarea în cuplu    ... 21
2. Feminitatea sanatoasa si nesanatoasa... 31
3. Modul de functionare al femeii... 55
4. Lucrurile la care trebuie sa renunte barbatii... 121
5. Asteptarile legitime ale femeilor... 143
6. Cele cinci nevoi conjugale fundamentale ale femeilor... 157
7. Seducerea si pastrarea unei femei... 177
Concluzie. Trilogia fericirii conjugale... 205
Postfata. Factorul G versus factorul P... 209
Bibliografie... 211
Multumiri... 217

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0339 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.