Secretele pierdute ale rugaciunii

Secretele pierdute ale rugaciunii
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-606-639-191-7
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 176

DESCRIERE

 Secretele pierdute ale rugaciunii. Puterea ascunsa a frumusetii binecuvântarii, întelepciunii si suferintei - Gregg Braden
 
„Exista forte minunate si neîmblânzite în noi." Cu aceste cuvinte descrie Sf. Francisc din Assisi ceea ce traditiile mistice considera a fi cea mai puternica forta din Univers: rugaciunea. De peste 20 de ani, Gregg Braden cauta dovezi despre o forma pierduta de rugaciune, disparuta din Occident odata cu edictele Bisericii crestine timpurii. În anii 1990, el a descoperit ca aceasta forma de rugaciune este înca practicata în manastiri izolate din centrul Tibetului si în comunitati din desertul american.
 
In Secretele pierdute ale rugaciunii, Braden scrie despre o forma de rugaciune fara cuvinteori exprimare fizica si ne conduce într-o calatorie în care ne exploram cele mai intime experiente pentru a ne descoperi cele mai profunde convingeri. Prin exemple din istorie si din viata personala, el exploreaza întelepciunea unor secrete fara vârsta, precum si puterea ce ne asteapta dincolo de cele mai profunde rani sufletesti.
 
CUPRINS:
 
Introducere - „Exista forte minunate si neîmblânzite în noi"... 9
Capitolul 1 - Primul secret: Secretul pierdut al rugaciunii... 25
Capitolul 2 - Al doilea secret: Suferinta este profesorul, întelepciunea este lectia... 55
Capitolul 3 - Al treilea secret: Binecuvântarea este eliberarea... 91
Capitolul 4 - Al patrulea secret: Frumusetea este cea care transforma... 125
Capitolul 5 - Al cincilea secret: Crearea propriilor rugaciuni... 145
Despre autor... 167
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0345 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.