Secretele fericirii in familie

Secretele fericirii in familie
Preț: 55,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-83-64740-17-6
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 200

DESCRIERE

Secretele fericirii in familie - Serghei Nikolaevici Lazarev
 
... fiecare casă are o fundaţie invizibilă care determină cât timp va rezista această casă. Care este fundaţia pentru o familie? Familia se bazează pe moralitate. Iar la fundaţia moralităţii stau poruncile religioase.

Poruncile religioase înseamnă legile iubirii şi legile supravieţuirii. Un om care îndeplineşte poruncile are mult mai multe şanse decât un ateu să-şi păstreze familia şi să îşi mărească numărul urmaşilor. Este vorba despre faptul că un ateu, care se pune pe sine pe primul loc - propriul corp şi propriul conştient, propriile valori ale vieţii - nu poate accepta situaţiile dureroase de la nivelul sufletului. Dacă un om nu vede voia Divină în tot ceea ce se întâmplă, atunci acesta nu acceptă majoritatea situaţiilor dureroase şi, drept răspuns, în sufletul lui se acumulează un protest interior, o agresivitate interioară care îi va distruge mai târziu atât sănătatea cât şi familia.

Cele mai importante condiţii pentru existenţa si dezvoltarea unei familii sunt credinţa, moralitatea, îndeplinirea poruncilor. Acela, care îl iubeşte în primul rand pe Dumnezeu, este ferit de închinarea în interior la persoana iubita, ceea ce ii permite a avea o familie armonioasa.

Familia reprezintă un organism viu care fie se dezvoltă, fie se degradează şi moare. Principala lege a dezvoltării este legea unităţii şi a luptei contrariilor. Soţul şi soţia reprezintă două contrarii: aceştia au opinii diferite, fiecare dintre ei luptă pentru îndeplinirea propriilor dorinţe. în acelaşi timp, ambii trebuie să ţină cont de punctul de vedere al propriei sale „a doua jumătate" şi să se adapteze unul celuilalt.

Pentru a trăi împreună şi pentru a interacţiona unul cu celălalt, soţii trebuie să-şi consolideze unitatea, care este acel fundament pe care se dezvoltă contrariile. Unitatea este consolidată şi dezvoltată datorită sincerităţii, a grijei şi a compasiunii reciproce, datorită acţiunilor şi a activităţilor comune.

Pentru ca o familie să se dezvolte, este necesar ca fiecare dintre soţi să se dezvolte. Cu cât omul se dezvoltă, străduindu-se să-şi îmbunătăţească zilnic trăsăturile propriului caracter, aspirând să devină mai iubitor, mai flexibil, mai sincer, cu atât există mai multă iubire în sufletul său şi cu atât familia lui va fi mai solidă. Tocmai acea persoană, care aspiră spre dezvoltarea de sine, se poate baza pe o familie sănătoasă, armonioasă...

CUPRINS:
 
Introducere            
Arta de a face sacrificii    
Câteva întâmplări            
Salata            
Regulile actului sexual
Compatibilitatea sexuală                
Cornurile                        
Cum să-ţi păstrezi familia        
Portretul unei mirese         
Principiul complementarităţii            
Lupta cu soţul
Regulile unei familii            
„Când partenerii nu pot fi de acord..."             
Familia este femeia            
înlocuirea unui lider
Un chestionar pentru soţie            
Soţul-tiran                                        
întotdeauna există o soluţie            
Orgoliul şi sexul                            
Problemele bărbaţilor                        
„Conflictele în familie" (subiect de pe forum)    
„Mi-am înşelat soţul. Ce să fac?" (subiect de pe forum)
O întâmplare obişnuită                                    
Ce decizie să iau?                            
Am devenit fericită                                
„Secretele unei vieţi fericite în familie"
 
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0301 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.