Schimbarile Pamântului - Edgar Cayce

Schimbarile Pamântului - Edgar Cayce
Preț: 29,90 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-973-1863-15-3
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 192

DESCRIERE

Schimbarile Pamântului - istorice, economice, politice si globale - Edgar Cayce
 
Acest volum de citiri reproduse textual din dosarele Cayce a fost compilat într-un efort de a aborda unele dintre aceste perceptii gresite, întrucât informatiile lui Edgar Cayce despre schimbarile Pamântului nu sunt cu adevarat despre cutremure si dezastre geologice, ci despre ceva cu mult mai mult decât atât.
 
În aceasta carte, citirile Edgar Cayce despre schimbarile Pamântului se pot clasifica în cinci categorii: 1) preistorie; 2) secolul douazeci (schimbari economice, politice, sociale, globale si geologice); 3) viitorul; 4) citiri lipsite de acuratete, gresit interpretate sau partial eronate; si 5) variate citiri pe subiecte precum vibratiile natiunilor, destinul constiintei noastre colective ca familie umana, ce încercam sa învatam în calitate de copii ai Unicului Creator, si în cele din urma natura afacerilor mondiale.
 
Citirile care au de-a face cu preistoria discuta astfel de lucruri precum originile Creatiei si aparitia omenirii pe Pamânt. Acest material include subiectul Atlantidei, ca si o scurta mentiune a civilizatiilor Lemuriei si mayasilor. Mai include si informatii despre aparitia lumii în preistorie si cum o parte a suprafetei geologice s-a schimbat cu timpul. În plus pe lânga discutarea siturilor arheologice ascunse si consemnarilor nedescoperite ale civilizatiilor uitate, Edgar Cayce a pretins ca istoria omenirii se întinde în trecut pâna la circa zece milioane de ani!
 
CUPRINS:
 
Cuvânt înainte: Cine a fost Edgar Cayce?... 7
Edgar Cayee despre Schimbarile Pamântului de Kevin J. Todeschi... 10
Capitolul 1. Schimbari în preistorie... 17
Capitolul 2. Schimbari pentru secolul douazeci... 54
Capitolul 3. Schimbari pentru viitor... 86
Capitolul 4. Schimbari — inexacte, gresit interpretate sau partial gresite... 112
Capitolul 5. Schimbari în treburile lumii... 131
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0499 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.