Schimbă-ți personalitatea ca să-ți schimbi viața

Schimbă-ți personalitatea ca să-ți schimbi viața
Preț: 39,95 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-973-46-8397-0
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 312

DESCRIERE

Schimbă-ți personalitatea ca să-ți schimbi viața. Cum să renunţăm la convingerile negative, pentru un viitor mai bun - Dr. Benjamin Hardy
 
... cartea se adresează oricui încearcă să facă schimbări importante în propria viață și se simte blocat sau descurajat. Ea pornește de la ideea că personalitatea nu este cel mai important aspect al ființei noastre. Personalitatea se poate schimba. Putem și chiar trebuie să o alegem și să o modelăm.
 
Trăsătura fundamentală a naturii noastre este tocmai capacitatea de a face alegeri și de a le pune în practică. Alegerea propriului drum în viață este ceea ce ne face oameni. Cu cît sîntem mai capabili să luăm singuri decizii, cu atît avem mai mult control asupra vieții noastre.
 
Prin exemplele pe care le oferă – inclusiv din propria viață – și soluțiile practice pe care le propune, autorul ne convinge că nu sîntem prizonierii trecutului, că stă în puterea noastră să ne reparăm greșelile, să ne depășim eventualele traume și să ne modelăm singuri personalitatea. Putem să devenim cine avem de gînd să fim. Ne putem rescrie povestea. Putem trăi viața pe care ne-o dorim cu adevărat.
 
CUPRINS:
 
Introducere. Un test de personalitate aproape că mi-a distrus viaţa    
Capitolul 1. Miturile despre personalitate
Capitolul 2. Adevărul despre personalitate
Capitolul 3. Transformarea traumelor
Capitolul 4. Rescrierea poveştii    
Capitolul 5. Schimbarea subconştientului
Capitolul 6. Reproiectează-ţi mediul    
Concluzie. Acceptă-ţi viitorul pentru a-ţi schimba trecutul                
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0284 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.