Sarutarile nedaruite

Sarutarile nedaruite
Preț: 20,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-606-639-130-6
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 112

DESCRIERE

Sarutarile nedaruite - Ermes Ronchi
 
Prietenia reprezinta o parte integrantasa calatoriei prin viata a sfintilor Bernard, Francisc siTereza, persoane în care umanitatea si sfintenia sunt strâns îngemanate. Protagonisti de marca ai istoriei crestinismului, cei trei sfinti ne ajuta sa luam urma unei alte povesti, mai putin oficiale, dar nu mai putin reale si importante: o istorie ce nu are loc pe coridoarele puterii, ci este alcatuita din întâlniri, din suferinta, din emotie împartasita. Fara teama de pasiune.
 
Crestinismul ne arata astfel noi ipostaze si solutii pentru o relationare mai buna, deopotriva pentru barbati si femei, într-o noua arhitectura a relatiilor umane. Alternativa nu este prietenia spirituala sau o reforma functionala ori un nou proiect eclezial, ci prietenia umana, plina de emotie si de viata. Si aceasta pentru ca dragostea si prietenia constituie o parte cruciala din "stiinta practica" de a trai, o spiritualitate ce nu pre¬supune eliminarea, ci adaugarea umanului.
 
O bijuterie ideatica si stilistica, lucrarea Sarutarile nedaruite ne propune o reflectie asupra "sanatatii spirituale", centrata pe faptul ca prietenia si dragostea protejeaza si conserva rezervele de viata sanatoasa si plina de bucurie.
 
CUPRINS:
 
Prefata... 7
Cantus firmus... 13
Bernard de Clairvaux... 25
Francisc de Assisi... 41
Tereza de Avila... 59
Tu, melodie vivace... 75
Concluzie... 89
Bibliografie... 101

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0235 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.