Sapiens. O istorie grafică (Vol. 1). Nașterea omenirii

Sapiens. O istorie grafică (Vol. 1). Nașterea omenirii
Preț: 79,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-973-46-8309-3
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 248

DESCRIERE

Sapiens. O istorie grafică (Vol. 1). Nașterea omenirii - Yuval Noah Harari, David  Vandermeulen, Daniel Casanave
 
... cutreieram pămîntul alături de o sumedenie de personaje pestrițe. Ele se detașează de vacarmul lumii noastre inundate de informații, fac un pas în spate și privesc imaginea de ansamblu: istoria speciei noastre de la începuturi pînă astăzi. Pe parcursul explorărilor, o întrebare nu le dă pace: cum a ajuns o maimuță neînsemnată stăpîna planetei, capabilă să fisioneze atomul, să zboare pe Lună și să manipuleze codul genetic?
 
Formatul grafic (benzi desenate) le propune cititorilor un nou tip de explorare intelectuală și artistică a trecutului. Evoluția oamenilor este reimaginată ca un reality-show. Prima întîlnire dintre sapiens și neanderthalieni este examinată prin intermediul capodoperelor artei moderne.
 
Extincția mamuților și a tigrilor cu dinți-sabie e repovestită ca un film polițist. Haideți să-i cunoașteți pe neanderthalieni, pe atotputernicul Doctor Fiction și pe cei mai răi criminali în serie care au existat vreodată – și să aflați de ce sîntem cu toții captivi în visul unor oameni morți demult!
 
 
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0238 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.