Sanatatea si puterile secrete ale naturii. Dovada perfecta a interactiunii dintre Macrocosmos si microcosmosul fiintei umane

Sanatatea si puterile secrete ale naturii. Dovada perfecta a interactiunii dintre Macrocosmos si microcosmosul fiintei umane
Preț: 20,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 180
Categoria: Astrologia

DESCRIERE

Medicii chirurgi cunosc faptul că, în anumite zile, complicaţiile apar cu o frecvenţă mai mare. Întotdeauna există riscul apariţiei complicaţiilor pe parcursul unei intervenţii, însă cel mai mare pericol îl reprezintă accidentele postoperatorii, cum ar fi hemoragiile bruşte şi emboliile cardiace. Toate aceste accidente sunt corelate cu alternările din mecanismul de coagulare a sângelui. Anesteziştii, care au o mare responsabilitate chiar şi pe durata operaţiei, sunt întotdeauna în alertă, din această cauză.

Un astfel de medic a relatat că există zile în care este foarte dificil să anestezieze pacienţii, aceştia rămânând într-o stare nevrotică de agitaţie chiar şi după anestezie.

... clima ne influenteaza permanent. Puterea ei este atat de mare, incat ne-a modelat constitutia fizica, ne-a modificat culoarea pielii, si-a lasat amprenta asupra starii noastre psihice. Ce factori sunt favorabili sanatatii si cum ii evitam pe cei daunatori?

Concluziile lui Michel Gauquelin deschid o perspectiva revolutionara pentru cercetare si pentru viata cotidiana. Paginile de fata prezinta analizele expertilor si informatii indispensabile intr-o era care redescopera importanta vindecarii holistice.

Dar autorul reuseste mai mult. Ne provoaca sa decodificam impreuna misterul influentelor cosmice asupra propriului nostru organism si ne ofera raspunsuri incitante. Cartea lui Michel Gauquelin ne demonstreaza ca avem nevoie de solutiile pe care le prefigureaza aceasta stiinta de frontiera.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi - Astrologia

40,00 lei
42,00 lei (-4,76%)
25,00 lei
26,00 lei (-3,85%)
Created in 0.0281 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.