Șamanul și Christul. Memorii amerindiene

Șamanul și Christul. Memorii amerindiene
-4,8%
Preț: 85,00 lei
89,25 lei (-4,76%)
Disponibilitate: în stoc la furnizor
Editura:
Anul publicării: 2021

DESCRIERE

... folosindu-se încă o dată de capacitatea sa naturală de investigare a Memoriei Universului – Akasha – ne invită să-l urmăm de-a lungul parcursului excepțional al unui „șaman vindecător” din regiunea Marilor Lacuri canadiene, într-un timp în care misionarii creștini făceau orice pentru a-și impune credința lor.
 
Această operă este unică pentru că se situează în punctul de întâlnire dintre două culturi cunoscute a fi ireconciliabile și pentru că relatează experiențe transcedentale într-o natură încă virgină cu imersiuni fuzionale în conștiința animală.
 
Lupte fratricide, jafuri, epidemii și deportări alternează cu căutarea viziunilor, cu ritualurile de conexiune cu Strămoșii și cu iluminări fulgurante ale conștiinței pentru a construi o învățătură care hrănește sufletul.
 
Emoționantă și intrigantă, această narațiune ca o frescă, aduce intensitatea unei autentice inițieri propusă întregii noastre societăți aflată în nevoia de regăsire a Sacralității Vieții.
 
Un imn veritabil dedicat Mamei-Pământ dar și respectului tuturor culturilor, Șamanul și Christul ne indică foarte clar calea salvatoare a unei posibile întoarceri la Sursă.
 
În civilizația noastră care deabia începe să devină conștientă de rătăcirile sale și de necesitatea de a redescoperi o sacralitate fundamentală fără dogmă sau frontiere, această carte – în legătură directă cu prezentul nostru – este o reală invitație de a se redresa, de a se uimi apoi de a iubi.
 
Daniel Meurois trăiește aproape de Quebec, unde continuă fără oprire munca sa de deschidere a inimilor prin opera sa literară unică, seminarii și conferințe.
 
CUPRINS:
 
Înainte de toate
Capitolul I: În jurul anului 1630
Capitolul II: Sigiliul Ursului
Capitolul III: Primii paşi de bărbat
Capitolul IV: La sosirea primelor dropii
Capitolul V: Spre clanul Corzii
Capitolul VI: Secretul Fratelui Linx
Capitolul VII: Pe cărarea copacilor care vorbesc
Capitolul VIII: O călătorie atât de lungă
Capitolul IX: Baston
CapitolulX: Cântecul Vântului
Capitolul XI: Zile de ceaţă
Capitolul XII: O escală la Accomack
Capitolul XIII: Cinci degete pentru a face o mână
Capitolul XIV: Între teamă şi exaltare
Capitolul XV: Prin graţia Stellei Maris
Capitolul XVI: Inipi
Capitolul XVII: Către lacul Nipissing
Capitolul XVIII: Semnul Toiagului-Mamă
Capitolul XIX: Vâltoarea Marelui Mister
Anexă: Cum a fost scrisă această carte?
Postfaţa editorului

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0281 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.