Sacrificiul - Chico Xavier

Sacrificiul - Chico Xavier
Preț: 73,50 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 554

DESCRIERE

Sacrificiul - Chico Xavier
 
... aceasta este o carte despre sentimente. Este pentru cei care apreciază experiența umană cu toată inima lor. Însă le vorbește mai ales celor care sunt închiși față de faptul că dragostea vindecă o multitudine de păcate, așa cum ne-a învățat Iisus. Pentru sufletele sincere care plâng în lanțurile descurajării și fricii, povestea lui Alcyone este un balsam mângâietor.
 
În măreția abnegației ei, vedem iubirea ce renunță la gloria luminii pentru a descinde în lumea morții. Prin gestul ei dumnezeiesc, Pământul nu mai este doar un loc de ispășire, de exil amar; ci este de asemenea o școală sublimă, ce merită să fie vizitată de spiritele celeste. Între orizonturile acestei planete, încă mai există întuneric, moarte, lacrimi... Dar oricine va urma căile pe care Alcyone le-a urmat va transforma această întreagă moștenire în comori fructuoase care conduc la viața veșnică.
 
CUPRINS:
 
VECHI AMINTIRI    
 
PARTEA I
1 - SACRIFICIILE IUBIRII    
2 - DORURILE TINEREŢII    
3 - DRUMUL CĂTRE AMERICA    
4 - EPIDEMIA DE VARIOLĂ    
5 - COPILĂRIA LUI ALCYONE     
6 - NOI DIRECŢII
7 - DRUMURILE ÎNCERCĂRILOR
 
PARTEA II
1 - PĂRINTELE CHARLES    
2 - DIN NOU LA PARIS    
3 - ÎNCERCĂRILE CREDINŢEI    
4- REÎNTÂLNIRE A    
5 - ÎNCERCĂRILE DE RĂSCUMPĂRARE    
6 - SINGURĂTATEA AMARĂ    
7 - DESPARŢIREA    
GLOSAR    
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0506 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.