Roba tibetana. Aventurile unui calator in astral

Roba tibetana. Aventurile unui calator in astral
ISBN: 978-973-111-720-1
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 208
Categoria: Budism
Preț: 32,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor

DESCRIERE

Roba tibetana. Aventurile unui calator in astral - Lobsang Rampa
 
... o calatorie mistica la inaltimile rarefiate ale Himalayei, insotiti de un cautator al invataturii lui Buddha (Calea de Mijloc, Cele Patru Nobile Adevaruri, drumul spre Nirvana).
 
Incepand ca un tanar rebel si neconformist, autorul ne relateaza traseul sau pe treptele initierii si modul in care el a ajuns la nivele avansate, cum ar fi deschiderea celui de-al treilea ochi sau calatoria astrala. Astfel, Lobsang Rampa ne face cunoscute sfaturile si obiceiurile Maestrilor din Tibet, modul auster de viata pe care il duc, precum si o parte din ritualurile lor secrete, cum ar fi folosirea cristalelor magice sau lucrul cu aura umana.
 
O viata consacrata experientelor mistice! O carte care istoriseste aventurile unui mare calator in astral. Lobsang Rampa a studiat inca din tinerete arta de a calatori in afara corpului fizic. A inteles de timpuriu ca lumea pe care o vedem nu cuprinde tot ceea ce exista. El si-a extins vederea asupra universului care nu cunoaste granite.
 
Autorul ne face cunoscute sfaturile Maestrilor sai din Tibet, care l-au invatat cum sa cerceteze toate aspectele mistice, sa foloseasca cristalele magice si sa citeasca aura umana. Cartea aceasta ne dezvaluie totodata semnificatia robei sofranii, precum si modul de viata si obiceiurile calugarilor de pe Acoperisul Lumii...
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0244 sec